Şahin, Maçın sonunu getiremedik

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde 2-2 berabere kalarak iyi oyununu ancak bir puanla süsleyebilen Silivrispor'da Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin 'Oyuncularımız her şeyi yaptı, güzel bir mücadele sahnelendi' dedi.

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde 2-2 berabere kalarak iyi oyununu ancak bir puanla süsleyebilen Silivrispor’da Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin; “Oyuncularımız her şeyi yaptı, güzel bir mücadele sahnelendi” dedi.

Kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Fatsa Belediyespor maçını 90 artıda yediği gollerle berabere tamamlayan Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin; “Oyuncularımızın gösterdiği mücadeleyi yabana atmamak lazım. Gerçekten futbol ne gerektiriyorsa defansif ve ofansif yönden her şeyi yaptılar. Gol pozisyonlarını sonuçlandırmada sıkıntılar yaşadık. Rakibimize son saniyelerde bireysel hatalardan, yan toplar duran toplar hariç pozisyon imkânı bile tanımadık. Beraberliğe üzüldüm ama sevindiğim bir yön var.  Oyuncularımız futbol adına sahada mücadele yapıyorlar taktiksel anlamda çok güzel şeyler sunuyorlar, seyircilere iyi şeyler sunuyorlar.

KAZANMAMIZ GEREKİRDİ
Oyuncularımın ellerine, ayaklarına sağlık. Sahadaki mücadeleyi yabana atmamak lazım. Kaybettiğimiz 2 puanı önümüzdeki maçlarda telafi ederiz. Birlikteliği dayanışmayı mücadele sürdürdüğümüz sürece sıkıntı yaşamayız. Ama hafta sonu sahada galip gelmesi gereken maçın sonunu getirmesi gereken bir takım vardı. Girdiğimiz fırsatları değerlendiremeyince, duran toptan yediğimiz bir gollerle beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık” diye konuştu.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme