Tepecikspor'dan Akhisar'da gol şov 5-0

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Büyükçekmece Tepecikspor, deplasmanda konuk olduğu Akhisarspor'u her iki yarıda bulduğu gollerle 5-0 mağlup etti.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Büyükçekmece Tepecikspor, deplasmanda konuk olduğu Akhisarspor’u her iki yarıda bulduğu gollerle 5-0 mağlup etti.

Akhisar Spor Toto Stadında oynanan maça Büyükçekmece Tepecikspor oldukça etkili başladı. İlk atak rakip Akhisarspor’dan gelmesine rağmen bu atağı Büyükçekmece Savunması sıkıntı yaşamadan uzaklaştırdı. Yağmurlu bir havada oynanan maçta ilk gol 40. dakikada Büyükçekmece Tepecikspor adına Cihat Ateş’ten geldi 1-0. Bu golle moral bulan Büyükçekmece Tepecikspor, 45+2. dakikada Yasin Kargı’nın golü ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde bulunduran Büyükçekmece Tepecikspor, 47. dakikada Yasin Kargı ile bir gol daha bulunca Akhisarspor’un direnci de kırılmış oldu 3-0. Skor avantajını eline geçiren Büyükçekmece Tepecikspor, 58. dakikada Umut kerem Ayar ile skoru 4-0’a getirdi. Karşılaşmanın skorunu ilan eden gol 73. dakikada Gökhan Göksu’dan geldi ve bu önemli maçı 5-0 kazanan Büyükçekmece Tepecikspor, Belediye Kütahyaspor maçı öncesi moral buldu. Son iki maçta rakip fileleri 9 kez havalandıran Teknik Direktör Armağan Turhan’ın öğrencileri, 90 dakika boyunca istenileni fazlasıyla yerine getirmeyi başardı. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan Büyükçekmece Tepecikspor, puanını 21’e yükselterek Play-Off’un içerisinde yer almasını bildi.
FOTOĞRAF: Akhisar.net internet sitesine teşekkürler
 

Bakmadan Geçme