Şahan Karakaş'tan maça davet

Hafta içi kendi saha ve seyircisi önünde komşusu Tepecikspor'u konuk edecek Silivrispor'da Yönetim Kurulu Üyesi Şahan Karakaş, bu önemli maç öncesi taraftara çağrıda bulundu.

Hafta içi kendi saha ve seyircisi önünde komşusu Tepecikspor’u konuk edecek Silivrispor'da Yönetim Kurulu Üyesi Şahan Karakaş, bu önemli maç öncesi taraftara çağrıda bulundu.

Zorlu maçta takımlarını desteklemek için tribünlere davet eden Şahan Karakaş, ligin ilk yarısının son maçında finali mükemmel bir şekilde yapmak adına herkesin takıma gerekli desteği vermesini istedi. Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ilk maçta olduğu gibi bu son maçta da taraftarları yanlarında görmek istediklerini söyleyen Şahan Karakaş, “Geçtiğimiz sezon büyük bir heyecan ile başladığımız ve zaferle bitirdiğimiz ligimizde şimdi profesyonel olarak devam etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Belki de 2. Ligi bu sezon yakalamak kaçınılmaz değil. Sonu zaferle bitirebilmek adına gerekli tribün desteğini camia olarak arkamızda görmek istiyoruz. Çarşamba günü sahamızda oynayacağımız Tepecikspor maçında tribün desteğini takıma yaşatma adına tüm Silivri halkının desteğine ihtiyacımız var. Çarşamba günü saat 14.00’da oynayacağımız Tepecikspor maçında tribün desteğiyle inşallah kazanacağız ve ilk yarıyı mükemmel bir yerde tamamlayacağız” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme