MHP'den Silivrispor'a destek

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivrispor'un hayata geçirdiği 100. Yıl forma kampanyasına destek verdi ve aldığı formaları Başkan Nuri Çolakoğlu ve yönetimi takdim etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivrispor’un hayata geçirdiği 100. Yıl forma kampanyasına destek verdi ve aldığı formaları Başkan Nuri Çolakoğlu ve yönetimi takdim etti.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirveye yürüyen Silivrispor yönetiminin kulübe destek amaçlı hayata geçirdikleri 100. Yıl forma kampanyasına destekler artarak devam ediyor. Bir çok işletmenin ve siyasinin katılım sağladığı kampanyaya MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’da dahil oldu. Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte makamında ziyaret ettikleri Zafer Yalçın’a üzerinde isminin yazılı olduğu formayı teslim ettiler.

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın kendisini ziyaret eden Silivrispor heyetine teşekkür ederek; “İlçemizin ismini en iyi şekilde temsil eden ve bunun içinde türlü fedakarlıkta bulunan değerli yöneticilerimize çıktıkları yolda başarılar diliyorum. Geçmişte bende aktif bir oyuncu olarak ilçemin sporuna katkım oldu. Ne denli zor bir çalışma içinde olduklarının farkındayım. Mutlak desteğe ihtiyaçları var çıktıkları yolda yalnız yürümediklerinin bilinmesini isterim. Silivrispor hak ettiği yerde ligini tamamlayacaktır. Tüm yönetici, oyuncu ve teknik ekibe başarılar diliyorum” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme