Şafak Aslan'dan Fenerköyspor'a destek gecikmedi

Silivri'de faal olan bir çok spor kulübünün en büyük destekçilerinden Şafak Kuyumculuk sahibi Şafak Aslan şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen kendi köyüne de destekte gecikmedi.

Silivri’de faal olan bir çok spor kulübünün en büyük destekçilerinden Şafak Kuyumculuk sahibi Şafak Aslan şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen kendi köyüne de destekte gecikmedi.

TFF İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grupta zirvede bulunan Fenerköyspor’da maddi sıkıntılar el birliği ile gideriliyor. Kulüp Başkanı Muharrem Eren’in destek çağrıları kayıtsız kalmıyor. Silivri’nin tanınmış iş insanlarından Şafak Aslan’da bu çağrılara kayıtsız kalmayan isimlerden oldu. Şampiyonluk yolunda koşan kendi köyüne yardımda bulunan Şafak Aslan’a, Başkan Muharrem Eren teşekkür etti. Eren yaptığı paylaşımında; “Şafak kardeşimiz sesimize güç verdi. Eski Futbolcumuz Şafak kardeşim Fenerköyspor kulübüne destek oldu. Sizleri de bekliyoruz. Teşekkürler Şafak Aslan kardeşim” dedi.

ASLAN’A PLAKET KAPTANDAN
Desteklerini esirgemeyen Şafak Aslan’a önceki akşam yapılan idmanı ziyaret etti. Aslan’ın idmanı ziyareti sırasında takım kaptanı Fatih Yorulmaz kulübe destekte bulunan Şafak Aslan’a teşekkür plaketi takdim etti.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme