Oklalıspor'u durdurana aşk olsun: 7-2

İkinci Amatör Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren Oklalıspor, Çanakça Stadında konuk ettiği Fenerköyspor'u etkili bir oyunun ardından 7-2 mağlup ederek zirve yürüyüşünü sürdürdü.

İkinci Amatör Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren Oklalıspor, Çanakça Stadında konuk ettiği Fenerköyspor’u etkili bir oyunun ardından 7-2 mağlup ederek zirve yürüyüşünü sürdürdü.

Maça oldukça istekli ve arzulu başlayan Oklalıspor, 6. dakikada Hasan Polat’ın golü ile 1-0 öne geçti. 8. dakikada Şenol Salih’in golü ile skoru 2-0’a getiren Oklalıspor, 13. dakikada Murat Köse ile farkı üçe çıkardı 3-0. Attıkça açılan Oklalıspor, taraftarının desteğiyle gollerini sürdürdü. 23. dakikada Yunus Emre Cengiz ile skoru 4-0’a getiren Oklalıspor’da ilk yarının skorunu belirleyen isim 34. dakikada Serkan Tuncel oldu. 5-0 İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Oklalıspor, 62. dakikada Murat Köse’nin golü ile farkın açılmasını sağladı 6-0. İlk yarıya oranla daha derli toplu çıkan konuk Fenerköyspor, 75. dakikada Furkan Topaloğlu’nun golü ile farkı beşe indirdi 6-1. Oklalıspor, bu gole çok çabuk cevap verdi. 76. dakikada Baran Yılmaz’ın golü skorun 7-1’e gelmesini sağladı. Karşılaşmanın skorunu belirleyen isim 80. dakikada Fenerköyspor’dan Cengizhan Eren oldu 7-2.
 

Bakmadan Geçme