Maltepe'de Cesur noktayı koydu

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Maltepespor'da teknik direktör Hasan Ali Cesur iki sezon boyunca yürüttüğü görevinden bugün itibariyle kendi isteğiyle ayrıldığını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Maltepespor’da teknik direktör Hasan Ali Cesur iki sezon boyunca yürüttüğü görevinden bugün itibariyle kendi isteğiyle ayrıldığını söyledi.

Konuyla ilgili olarak da bir açıklamada bulunan Cesur kendisine bu görevi layık gören kulüp başkanı Ömer Lefzan başta olmak üzere asbaşkan Can Ildırı, Gökhan Kökalp ve Tayfun Köselerden’e ayrı ayrı teşekkür etti.

“KENDİ İSTEĞİM DOĞRULTUSUNDA AYRILIYORUM”
Cesur “İki sezon boyunca bu meşakkatli yolda görev aldığım Maltepespor’dan bugün itibariyle kendi isteğim doğrultusunda ayrılıyorum. Bana bu görevi layık gören Başkanım Ömer Lefzan’a, Asbaşkanım Can Ildırı, Gökhan Kökalp ve Tayfun Köselerden’e teşekkürü bir borç bilirim. Maltepespor’u layık olduğu yere taşıyacaklarına sonuna kadar inanıyorum. Bir teşekkür de bu zorlu maratonda sonuna kadar mücadele eden, elinden gelenin en iyisini yapan ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan futbolcu kardeşlerime, teknik heyetime, sağlık ekibime, malzemeci ekibime ediyor, bundan sonraki hayatlarında her şeyin gönüllerince olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.
Haber: İskender KORDU

Bakmadan Geçme