• Haberler
  • BAL
  • Küçükçekmecespor'a yine son dakika şoku 2-2

Küçükçekmecespor'a yine son dakika şoku 2-2

Sezonun açılış maçında Yeni Ufukspor ile son dakikada kalesinde gördüğü golle iki puanı sahada bırakan ve 2-2'lik skorla sahadan ayrılmak zorunda kalan Küçükçekmecespor'a bir şokta Beykoz temsilcilerinden İshaklıspor'dan geldi.

Sezonun açılış maçında Yeni Ufukspor ile son dakikada kalesinde gördüğü golle iki puanı sahada bırakan ve 2-2’lik skorla sahadan ayrılmak zorunda kalan Küçükçekmecespor’a bir şokta Beykoz temsilcilerinden İshaklıspor’dan geldi.

Maça ev sahibi olma avantajı ile iyi başlayan Küçükçekmecespor, ilk dakikalarda üstün bir oyun ortaya koydu. İki net gol pozisyonu bulan fakat bunları skora yansıtamayan Küçükçekmece, İshaklıspor’un kontra ataklarına karşı koymakta zorlandı. İlk yarıda iki takımın mücadelesinden gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya kazanmak için çıkan ev sahibi Küçükçekmecespor, aradığı golü 64. dakikada Muhammed Dinç ile buldu 1-0. Bu gole karılık İshaklıspor’dan gecikmedi. 69. dakikada Taner Türk ile 1-1’lik beraberliği yakalayan İshaklıspor, büyük sevinç yaşadı. 74. dakikada ikinci sarı kartın ardından Türker Samet Eraydın kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını sahada 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan itibaren sahada 10 kişi oynamak zorunda kalan İshaklıspor, Küçükçekmecespor’lu 81. Dakikada İsmail Salman’ın golüne mani olamadı ve 2-1 yenik duruma düştü.  90. Dakikada İshaklıspor’dan Hakan Ulaş’ta kırmızı kart görerek takımını sahada 9 kişi bıraktı.  Sahada iki kişi eksik olmalarına rağmen oyundan kopmayan İshaklıspor, 90+5. Dakikada Ömer Coşkun’un golü ile 2-2’lik beraberliği yakaladı. Geriye kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Küçükçekmecespor, sahada altın değerinde iki puan bırakarak sporseverlere sezonun ilk haftasında Yeni Ufukspor ile oynanan 2-2’lik beraberlikle sonuçlanan maçı anımsattı. Bu beraberlikle liderlik koltuğunu Beylikdüzüspor’a bırakan Küçükçekmecespor’da maç sonunda büyük üzüntü yaşandı.

Bakmadan Geçme