Zirvenin adı Beylikdüzüspor 3-1

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta oynanan maçta Beylikdüzü kendi sahasında ve seyircisi önünde konuk ettiği İnkılapspor'u 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta oynanan maçta Beylikdüzü kendi sahasında ve seyircisi önünde konuk ettiği İnkılapspor’u 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maç başından sonuna kadar nefesleri kesti. Tam bir taktik savaşı şeklinde geçen maçın ilk yarısında iki takım da dengeli bir oyun ortaya koydu. Denk kuvvetlerin mücadelesine sahne olan ilk yarıda iki takım adına da gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısı ile birlikte konuk ekip rakip sahaya yerleşerek gol için istekli bir oyun ortaya koymaya başladı. Misafir takım 61. dakikada Yunus Emre Ayaz’ın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Golden sonra çabuk toparlanan Beylikdüzüspor önce oyunda dengeyi kurdu daha sonra oyunu rakip sahaya yıkarak beraberlik golü için yüklendi. 72. dakikada kazanılan penaltı atışını Abdülkadir Dilekçi ile gole çeviren ev sahibi ekip maça ortak oldu: 1-1. Penaltı pozisyonu için İnkılapsporlu futbolcular ve teknik heyet uzun süre itiraz etse de sonuç değişmedi. Golden sonra Beylikdüzüspor kenar yönetiminden gelen değişikliklerin ardından maç tamamen ev sahibe döndü. 87. dakikada Ahmet Durmuşoğlu’nun kendi kalesine yaptığı ters vuruşla 2-1 öne geçen Beylikdüzüspor büyük bir sevinç yaşadı. Maçın son bölümünde konuk ekip bütün riskleri alırken gol yine Beylikdüzü’nden geldi. 90+7. dakikada sol taraftan gelişe Beylikdüzüspor atağında Azat Cin ceza alanı içine paralel olarak sol ayağıyla yaptığı kesme orta kaleciyi de aşıp arka direğe düşünce maçın sonucu da ortaya çıktı: 3-1. Maçın hakemi bu golün ardından santra yapmadan maçın son düdüğünü çaldı. Bu sonuçla Beylikdüzüspor puanını 9’a yükselterek liderlik koltuğunun yeni sahibi olurken 7 puanda kalan İnkılapspor da evine puansız dönmek zorunda kaldı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme