Küçükçekmece Sinopspor, hasrete son verdi 2-1

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor, Kayseri deplasmanında konuk olduğu Talasgücü Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek dört haftadır süre gelen galibiyet hasretine de bir anlamda son vermiş oldu.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Küçükçekmece Sinopspor, Kayseri deplasmanında konuk olduğu Talasgücü Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek dört haftadır süre gelen galibiyet hasretine de bir anlamda son vermiş oldu.

Teknik Direktör Galip Gündoğdu gözetiminde maça başlayan Küçükçekmece Sinopspor, rakibi karşısında etkili bur oyun ortaya koymayı başardı. Talasgücü Belediyespor karşısında iyi mücadele eden sarı-lacivertlilerde gol perdesini açan isim 14. dakikada Özkan Zileli 1-0. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Küçükçekmece Sinopspor, soyunma odalarına umutlu gitti. İkinci yarıya önce skoru korumak ardından da farkı açmak için çıkan Küçükçekmece Sinopspor, 80. dakikada Doğacan Diker’in golü ile farkı ikiye çıkardı 2-0. Skor olarak rahatlayan sarı-lacivertliler, 86. dakikada Murat Demirezen’in golüne mani olamadı ve sahadan 2-1 galip ayrılarak taraftarlarını mutlu etti.
 

Bakmadan Geçme