• Haberler
  • BAL
  • Şenol Demir, Haklı bir galibiyet aldık

Şenol Demir, Haklı bir galibiyet aldık

BAL, Bölgesel Amatör lig 1. Grupta mücadele eden İnkılapspor'da Teknik Direktörü Şenol Demir, 4-1 kazandıkları Anadolu FK maçının ardından yaptığı açıklamada iyi oynadıklarını haklı bir galibiyetin altına imzalarını attıklarını söyledi.

BAL, Bölgesel Amatör lig 1. Grupta mücadele eden İnkılapspor’da Teknik Direktörü Şenol Demir, 4-1 kazandıkları Anadolu FK maçının ardından yaptığı açıklamada iyi oynadıklarını haklı bir galibiyetin altına imzalarını attıklarını söyledi.

Galibiyeti çok istediklerini ve bunu da başardıklarını söyleyen Teknik Direktör Şenol Demir “Takım olarak galibiyete çok ihtiyacımız vardı. İyi oyun oynadık ve haklı bir galibiyetin altına imzamızı attık. Zaman zaman tempoyu arttırarak rakibimizin direncini kırdık. Anadolu FK gerçekten iyi bir takım. Galibiyetinden dolayı oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Daha iyi olmak için aralıksız çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde çok zorlu maçlar var fakat bu zorlukları iyi bir çalışmanın ürünü ile almaya gayret göstereceğiz. Bu maç bitti artık önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.
 

Bakmadan Geçme