Küçükçekmece hayata döndü 1-0

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta zirve mücadelesi veren K.Çekmecespor kendi sahasında ve seyircisi önünde Anadolu FK'yı 1-0 mağlup ederek lider Beykoz İshaklı ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta zirve mücadelesi veren K.Çekmecespor kendi sahasında ve seyircisi önünde Anadolu FK’yı 1-0 mağlup ederek lider Beykoz İshaklı ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi.

K.Çekmece Metin Oktay Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekibe 3 puanı getiren tek golü 38. dakikada Sefa Turan penaltıdan attı. K.Çekmecespor 90 dakika boyunca tempoyu çok yükseltmeyerek oyununun kontrolünü elinde tutan taraf oldu. Taraftarların da soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gösterdiği maçta yeşil beyazlılar Hüseyin Aydoğan yönetiminde de ilk galibiyetini alarak gözünü zirveye dikti.

AYDOĞAN’LA GOL YEMİYORLAR
Aydoğan yönetiminde çıktığı ilk maçta deplasmanda Alibeyköy’le golsüz beraberlikle ayrılan K.Çekmecespor sahasında da Anadolu FK’yı 1-0 mağlup ederek son iki maçta kalesini rakiplerine kapattı. K.Çekmecespor bu sonuçla üç haftalık galibiyet hasretine de son vermiş oldu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme