Büyükçekmece büyük oynadı 3-1

Süper Amatör Küme 4.Grupta oynanan maçta B.Çekmece Belediyespor 1-0 yenik duruma düştüğü maçta son haftaların flaş takımı Beykoz 1908'i ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Süper Amatör Küme 4.Grupta oynanan maçta B.Çekmece Belediyespor 1-0 yenik duruma düştüğü maçta son haftaların flaş takımı Beykoz 1908’i ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanan maça iki takımda arzulu ve istekli başladı. İlk dakikalarda konuk ekip ikinci ve üçüncü bölge rakibine baskı uygulayarak presle oyununu bozmaya çalıştı. İlk dakikalarda B.Çekmece bu baskıyı pas oyunuyla kırmaya çalışmasa da mücadelede ilk gol konuk ekipten geldi. Sarı siyahlılar 25. dakikada Yunus Emre Kantar’ın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Golden sonra çabuk toparlanan B.Çekmece Belediyespor bu gole 30. dakikada maça savunmada başlayan Vedat Erim’in attığı golle yanıt verince skora deng geldi: 1-1. Golden sonra geri çekilmeyen B.Çekmece temsilcisi 36. Dakikada Yiğit Öztürk’le bir gol daha bularak 2-1 öne geçti. İlk yarının skorunu belirleyen gol de ev sahibi ekipten geldi. B.Çekmece Belediyespor 42. dakikada Okay Ovalı’nın attığı golle soyunma odasına 3-1 önde gitti. İkinci yarıda da başka gol çıkmayınca ilk yarının skoru maçın da skoru oldu. Bu sonuçla B.Çekmece Belediyespor 20 puana yükselerek lig üçüncüsü olurken Beykoz 1908 de 16 puanda kalarak zirve yarışında ağır darbe yiyen taraf oldu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme