• Haberler
  • 3. Lig
  • Kızılkaya, Güçlü camia, güçlü taraftar ve güçlü takım başaracaktır

Kızılkaya, Güçlü camia, güçlü taraftar ve güçlü takım başaracaktır

Pazar günü saat 15.00'da kendi saha ve seyircisi önünde grupta lig sonuncusu Sivas 4 Eylül takımını ağırlayacak Silivrispor'da Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya bu önemli maç için tüm Silivrispor sevenlerine çağrıda bulundu.

Pazar günü saat 15.00’da kendi saha ve seyircisi önünde grupta lig sonuncusu Sivas 4 Eylül takımını ağırlayacak Silivrispor’da Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya bu önemli maç için tüm Silivrispor sevenlerine çağrıda bulundu.

TFF 3. Lig 3. Grupta 27. hafta müsabakalarında Silivrispor evinde Sivas 4 Eylül takımını ağırlamaya hazır. Silivrispor hafta sonu oynayacağı Sivas 4 Eylül maçı tüm camiasına çağrıda bulundu. Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya yaptığı açıklamasında; “Hafta içi Osmaniye maçında 2-0 galip gelerek ligdeki çıkışını sürdüren değerli kardeşlerimize teşekkür ederim. Keza teknik heyetimize de teşekkürü bir borç bilirim ki rakibimizi iyi analiz ederek sonuca gitmesini bildiler. Bu maçla birlikte aldığımız 3 puanla grupta 39 puana ulaştık ve sıralamada 6. konumdaki yerimizi koruduk. Grubumuzun en yaralı takımlarından Sivas takımını ağırlayacağız. Sivas grup sonuncusu ve buradan kurtulmak adına var gücü ile savaşacaktır. Buradan tüm Silivrispor sevenlerine çağrıda bulunmak isterim ki bu zorlu maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. Birliğimizin gücü ile bu zorlu maçtan da galip ayrılarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Play-Off hedefimiz ve bu hedefin sonunda da tüm ilçemiz ile kenetlenerek final maçını oynamak istiyoruz. Bu bilinçle Pazar günü saat 15.00’da başlayacak maçımıza herkesi davet ediyoruz. Güçlü camia, güçlü taraftar ve güçlü takım bunu başaracaktır” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme