Ergün, Sivas maçı Osmaniye kadar önemli

Hafta içi oynanan ve Osmaniyespor karşısında 2-0 galip gelerek ilçeye dönen Silivrispor'da teknik patron Özgür Ergün hafta sonu oynanacak Sivas maçına dikkat çekti.

Hafta içi oynanan ve Osmaniyespor karşısında 2-0 galip gelerek ilçeye dönen Silivrispor’da teknik patron Özgür Ergün hafta sonu oynanacak Sivas maçına dikkat çekti.

Grubunda Play-Off maçlarına odaklanmak isteyen Silivrispor rakipleri tek tek geçiyor. Çarşamba günü oynanan Osmaniye maçını Arda Yumurtacı ve Seymen Adalı’nın attığı gollerle 2-0’la geçen Silivrispor’da hedef Sivas galibiyeti. İki genç oyuncusunun attığı gollerle üç puana uzanan Silivrispor’da teknik patron Özgür Ergün yaptığı değerlendirmesinde; “Osmaniye maçı bizim için çok önemli bir maçtı. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettiler. Oyunun kontrolü tamamen bizim takımdaydı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.  Oyuncularımı kutluyorum, artık bu maçı unutup pazar günü oynayacağımız Sivas 4 Eylül maçını düşünüyoruz. Bunun kadar önemli olan Sivas maçına hazırlanacağız. Bu maçı da taraftarlarımızın desteği ile kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme