• Haberler
  • 3. Lig
  • Gencoğlu, Halkımızın desteği ile yenemeyeceğimiz rakip yok

Gencoğlu, Halkımızın desteği ile yenemeyeceğimiz rakip yok

Hafta sonu deplasmanda grup lideri Karaköprü Belediyespor'da puan alarak ilçeye dönen Silivrispor'da Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Gencoğlu yaptığı açıklamasında 'Osmaniye maçı şimdi daha çok önem arz ediyor' dedi.

Hafta sonu deplasmanda grup lideri Karaköprü Belediyespor’da puan alarak ilçeye dönen Silivrispor’da Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Gencoğlu yaptığı açıklamasında; “Osmaniye maçı şimdi daha çok önem arz ediyor” dedi.

Cumartesi günü Silivri’de misafir edecekleri Osmaniye maçı için kenetlenen Silivrispor’da Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Gencoğlu; “Zorlu maçları tek tek aşıyoruz. Bana göre Osmaniye maçı Karaköprü’den daha zorlu geçecektir. Osmaniye takımı yaralı bir takım ve yaralı takımlar daha agresif ve sert bir oyun anlayışı içine girebiliyorlar. Bizde halkımızın desteği ile bu zorlu maçı alacak güçtü bir takımız. Bu maçtan puanlar çıkardığımız takdirde yolumuz düze çıkmış sayılacaktır. Tüm Silivrilileri, kendini Silivrili olarak görenleri Cumartesi günü Müjdat Gürsu’ya bekliyoruz” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme