• Haberler
  • 3. Lig
  • Kasarcı, İkinci yarı daha çok desteğe ihtiyaç var

Kasarcı, İkinci yarı daha çok desteğe ihtiyaç var

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı, 'İlçede faal olan 400-500 fabrikanın bulunduğu bir bölgede sponsor bulamıyorsak eksiklik bizde mi yoksa işin başındakilerde mi bilmiyoruz' dedi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı, “İlçede faal olan 400-500 fabrikanın bulunduğu bir bölgede sponsor bulamıyorsak eksiklik bizde mi yoksa işin başındakilerde mi bilmiyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından yapılan canlı yayında bölge fabrikaların sahiplenmediği Silivrispor hakkında bilgilendirmede bulunan Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı; “Yönetime geldik, maçlarımızı oynamaya başladık baktık ki tüm Silivri arkamızda, taraftarımız arkamızda, sevenlerimiz yanımızda ama bir tek bölge fabrikalarını yanımıza alamadık. Çünkü taraftarımız gerçekten bizim arkamızda büyük bir güç forma satış desteği olsun, polar satış desteği olsun ne yaparsak yapalım taraftarımız yanımızda ve bizi destekliyor. Aslında biz ne yapıyorsak taraftar desteğiyle beraber yapıyoruz. İkinci yarıda da bu desteğin artarak devam etmesini bekliyoruz. Yaklaşık 5-6 aydır yaşamadığımız sıkıntı kalmadı gelirlerimiz dosyalara gitti ama bir tek sponsorluk işini halledemedik. Bir sponsorluk mevzumuz var bunu defalarca biz dile getirdik. Farklı mecralarda da dile getirdik ama hala bir forma sponsorumuz yok. Yani 400-500 fabrikanın bulunduğu bir bölgede biz bunu yapamıyorsak eksiklik bizde mi yoksa bu işin başındakiler mi tartışmamız gerekiyor. Ciddi anlamda bu konuya değinmemiz şart diyeceklerim bunlardan ibaret. Herkese mutlu yıllar diliyorum” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme