Erdem, İkinci yarının bütçesi 8 milyon

Silivrispor Denetim Kurulu Başkanı Oktay Erdem yapılan çalışmalar neticesinde Silivrispor'un ligde ikinci yarı için bütçesinin 8 milyonluk bir bütçe öngörüldüğünü belirtti.

Silivrispor Denetim Kurulu Başkanı Oktay Erdem yapılan çalışmalar neticesinde Silivrispor’un ligde ikinci yarı için bütçesinin 8 milyonluk bir bütçe öngörüldüğünü belirtti.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Silivrispor yönetim kurulu toplantısı ardından yapılan canlı yayında söz alan Kulüp Denetim Kurulu Başkanı Oktay Erdem kulübün mali yapısı hakkında bilgilendirmede bulundu. Oktay Erdem yaptığı bilgilendirmede; “ Çok kıymetli Silivrispor Sevdalıları ben de Silivrispor’un Denetim Kurulu Başkanı olarak yönetim kuruluna göstermiş oldukları çabadan vermiş oldukları mücadeleden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendilerine de bundan sonraki süreçte başarının devamını diliyorum. Yapmış olduğumuz incelemelerde yıla başlarken genel kurulda 24 milyonluk bir bütçeyle yola çıkmıştık, Bu tarihe yani bugün 26 Aralık 2023 tarihine kadar kulüp olarak bağışlar ve bu gelirler olarak 17.227.000 TL gelir elde etmiş bir kulüp olduk. Bunun karşılığında da hiçbir futbolcusuna hiçbir hocasına hiç kimseye borcu olmayan bir kulüp haline getirmişlerdir. Gösterilen bu başarıdan dolayı kendilerine denetim kurulu olarak şahsım ve Silivrispor taraftarı olarak en derin teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. İkinci yarı yeni bir bütçemiz var. 

İKİNCİ YARIDA BAŞARILAR DİLİYORUM
İkinci yarıda 2024 yılında 8 milyonluk bütçe var. Yönetim kurulu zaten bu saate kadar bütün kişiliklerini karakterlerini her şeyini ortaya koyarak yola çıkmışlar. Bunu karşılaşacaklardır o konuda hemen bir endişemiz yok. Denetim kurulu ve Silivrispor taraftarı olarak tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum. Denetim kurulu olarak da 2024 yılında tüm taraftarlarımıza başarılı bir yıl olmasını sağlık mutluluk huzur dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme