• Haberler
  • 3. Lig
  • Kasarcı, Farklı bitireceğimiz maçı berabere bitirdik

Kasarcı, Farklı bitireceğimiz maçı berabere bitirdik

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı 2-2 berabere kaldığını Fatsa Belediyespor maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde '90 dakikalık mücadelede rakibimize pozisyon vermedik, ne olduysa uzatmalarda oldu' dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı 2-2 berabere kaldığını Fatsa Belediyespor maçının ardından yaptığı değerlendirmesinde; “90 dakikalık mücadelede rakibimize pozisyon vermedik, ne olduysa uzatmalarda oldu” dedi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı, “Öncelikle her iki takım oyuncularını tebrik ediyorum iyi bir mücadele oldu. 90 dakikalık mücadelede rakibimize açıkçası pozisyon vermedik. Girdiğimiz pozisyonlar vardı, çok net 2-3 pozisyon vardı, biri gol olabilseydi maçın şekli değişebilirdi. Ama bir anlık dalgınlığımız, hatamız golle sonuçlandı. Çok mu iyi oynadık evet çok iyi oynadık. Daha iyisini yapabilir miydik kesinlikle yapabilirdik. 

KAYBETTİĞİMİZ PUANLARA ÜZÜLDÜK
Bir puana sadece biz üzüldük, Fatsa takımı bizden aldığı bir puana sevindi. Hatta son dakikada yine şans bize geldi. Onu da atabilseydik maç farkı bitebilirdi. İyi bir takımız iyi gidiyoruz, daha iyisini yapıyoruz. Bu ligde şöyle bir şey var. Hiçbir maç kolay değil. Alt veya üst sıradaki takımlar gelip de ‘biz bu maçı rahat kazanırız’ diyemez. Bazı takımların kadrosu fark meydana getiriyor. İyi kadroları sahip olan takımlar var. Geniş kadrolara sahipler her takım elinden geleni yapıyor puan alabilmek için, ruhunu ortaya koyuyor. Bu lig oynanan her ligden daha zor. Bunu her zaman söylüyorum. Kalite anlamında olmayabilir ama bu lig daha zor ve daha mücadeleci bir lig. Her takım ciddiye almalı. Her takım her takımı yenebilir. Her maçın ayrı bir hikayesi var, öyküsü var. Üst veya alt sıralar diye bir şey yok. Tek gerçek puan kaybettiğimiz ve bunu da sahamızda bizi sevenlerin önünde yaptığımız gerçeğini değiştirmiyor. Farklı bitireceğimiz maçı berabere tamamladık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme