Kasarcı, Dev bütçeli rakiplere kafa tuttuk

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı ligde biten ilk yarının ardından yaptığı değerlendirmesinde 'Kadro planlaması doğru yapılmış bir takımla Play-Off içinde kaldık, ikinci yarı aynı istikrarı devam ettirmek zorundayız' dedi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı ligde biten ilk yarının ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Kadro planlaması doğru yapılmış bir takımla Play-Off içinde kaldık, ikinci yarı aynı istikrarı devam ettirmek zorundayız” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor’da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı samimi açıklamalara imza attı. Kasarcı yaptığı açıklamasında; “Ligin ilk maçında deplasmandan 6-0 yenilgi ile dönmek büyük hayal kırıklığı yaratmıştı üstümüzde. Ardından alınan Darıca beraberliği ve Kuşadası yenilgisi ile biraz isteğimiz kırılmıştı ama inancımız tamdı. Ağrı maçı ile yaptığımız patlama birbirini tetikledi ve beriye bağladık sonrasında. Şimdi grubun korkulu rüyasıyız.

HAKLILIĞIMIZ TEKRARLANACAK İKİNCİ YARI
Dev bütçeli takımlara kafa tutuyor içerde ve dışarda puanlarımızı almış olmanın haklı gururunu yaşadık. Grubumuzda 14 maçın ardından 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 25 puana grubumuzu 4.sırada tamamladık. Bundan dahası ne var ki şampiyon olmadığımız kaldı sadece. Ligin ikinci yarısı da aynın inanç ve azimle yola devam edeceğiz. Tüm oyuncularıma, teknik ekibime ve kulüpteki tüm çalışan kardeşlerime teşekkür ederim. Başkanından taraftarına kadar güçlü bir Silivri olduk. Ligin ikinci yarısı bizim için daha zor ama oldukça da keyifli geçecektir. Bizimle yol alanların yolda kalmadıklarını gösterdik. Yolumuz uzun ama tünelin sonundaki ışığı görenler haklılığımızı da görenlerdir. Emeği geçenlere teşekkür ederim bir kez daha. İkinci yarı kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme