Kasarcı, Asıl film şimdi başlıyor

Hafta sonu oynadıkları Bayburt İl Özel İdare maçını 2-0 kazanan Silivrispor'da İkinci Başkan Selim Kasarcı 'Bu saate kadar oynadığımız maçlar hazırlık niteliğindeydi asıl maçlar bu haftadan itibaren başlıyor' dedi.

Hafta sonu oynadıkları Bayburt İl Özel İdare maçını 2-0 kazanan Silivrispor’da İkinci Başkan Selim Kasarcı; “Bu saate kadar oynadığımız maçlar hazırlık niteliğindeydi asıl maçlar bu haftadan itibaren başlıyor” dedi.

Grubunda oynadıkları maçların ardından Play-Off potasındaki yerini koruyan Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı temkinli açıklamalara imza attı. Kasarcı yaptığı açıklamasında; “Lig başından bu zamana kadar geçen süreçte bir tek Erbaa ve Kuşadası maçları bizim için kaza niteliğindeydi. Ardından oynadığımız maçlarda aldığımız skorlar hedeflerimiz doğrultusunda oldu. Bu saate kadar oynadığımız maçlar hazırlık niteliğindeydi asıl maçlar bu haftadan itibaren başlıyor. Hafta sonu Urfa deplasmanında grup lideri Karaköprü Belediyespor ile oynayacağımız zorlu bir deplasmanımız var. 

Maç maç ilerliyoruz ve bu bilinçle takımımızı motive ediyoruz. Zorlu maçlar periyoduna giriyoruz. Alt sıralardan uzaklaştıkça sorumluluk da artıyor. Urfa deplasmanı bize uğurlu geliyor bu maçtan alacağımız puan veya puanlar bizim ligdeki gidişatımızı belirleyecektir. Oynadığımız maçların ardından grubumuzda 16 puanla 4. sırada yer alıyoruz ve bunun da böyle devam etmesini istiyoruz. Zorlu maçlar başlıyor bizim için ilk maçlar fragmandı asıl film şimdi başlıyor” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme