Aydın Sondaj'dan Selimpaşaspor'a tam destek

Silivri ve bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Aydın Sondaj, sporu desteklemek ve katkı sağlamak amacıyla dört yıldır Selimpaşaspor'un tam destekçisi oldu. 

Silivri ve bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Aydın Sondaj, sporu desteklemek ve katkı sağlamak amacıyla dört yıldır Selimpaşaspor’un tam destekçisi oldu. 

Hafta sonu oynanan ve 1-0 galip geldikleri Akalan maçı öncesinde 4 yıldır takımın sponsorluğunu yapan Aydın Sondaj sahibi Erkan Aydın’a maç öncesi plaket takdim edildi. Bunun üzerine Selimpaşaspor’un Asbaşkanı Mert Erdinç bir teşekkür mesajı yayımladı. Asbaşkan ve aynı zamanda takım kaptanı Mert Erdinç yayımladığı mesajında; “Selimpaşaspor’un içerisinde bulunduğumuz dört yıllık süre boyunca maddi, manevi her ihtiyaç duyduğumuz anda yanımızda olan sevgili arkadaşım, Aydın Sondaj şirketi sahibi Erkan Aydın’a yönetici arkadaşlarım ve şahsım adına Selimpaşaspor’a kattığı destekler için çok teşekkür ederim” dedi.

AYDIN HER ZAMAN YANINIZDAYIM
İşletme sahibi Erkan Aydın’sa aldığı plaket sonrasında yaptığı kısa açıklamasında; “Selimpaşa’mızın çok kıymetli değerlerinden biri olan yaşattıkları heyecan ve gurur ile Selimpaşaspor’un ‘Aydın Sondaj’ olarak dört yıldır sponsorluğunu yapmaktayız. Selimpaşa’mızda gençlerin sporla iç içe olması, spor alışkanlığı kazanması ve sporun bizleri birleştirici gücü ile bu uğurda mücadele veren başta değerli arkadaşım, Asbaşkan Mert Erdinç olmak üzere tüm yönetici arkadaşlara teşekkür eder; bundan sonraki tüm süreçlerde de her zaman olduğu gibi yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim” sözlerine yer verdi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme