Kasarcı, Ağrı'da kazanmayı isteyen bizdik

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı hafta sonu oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Ağrıspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmesinde 'Ağrı'da kazanmayı isteyen taraf bizdik' dedi.

Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı hafta sonu oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Ağrıspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmesinde; “Ağrı’da kazanmayı isteyen taraf bizdik” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve hedefinde olan Silivrispor’da Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı; “Bazı durumlarda futbol sizleri cevaplaması zor sorularla karşı karşıya bırakabiliyor. Ağrıspor maçını canlı izleyenlerdenim ve kafamda, ‘Ağrı mı kendi sahasındaydı yoksa biz mi?’ sanki deplasmanda olan Ağrı takımı gibiydi.  Biz kendi sahamızdaki gibi futbol oynadık. Maçın 1. dakikasından 90 dakikasına kadar kazanmayı isteyen taraftık. Anlaması zor ama biz bu maçı 1-1 berabere bitirdik. Birçok fırsat yakaladık değerlendiremedik. Futbol böyle bir oyun. Futbolda böyle durumlarla karşı karşıya kalıyorsunuz. 

AKHİSAR MAÇINA ODAKLANDIK
Çok pozisyon kaçırdık. Ağrı takımının net pozisyonlarını hatırlamıyorum. Maçı isteyen taraf bizdik. Onlar sadece bizim ataklarımıza dayanmaya çalıştılar. Hedeflerimiz bitmedi.  Gol atamayan, golleri kaçıran biziz. Hafta sonu Ağrı’dan 1-1 haricindeki tüm galibiyetli skorlarla ayrılan biz olmalıydık, oyunumuzla da bunu hak ettik. Oyunumuzun ve yaptıklarımızın karşılığını alamadık. Üzücü bir sonuçla ayrılıyoruz. 1-1’lik sonuç için üzgünüz. Mücadelemize devam edeceğiz. Bir sonraki maçı kazanmaya gayret göstermekten başka bir çaremiz yok. Ağrı maçı bitti şimdi tüm planlarımızı Akhisar maçı için hazırlıyoruz. Oyuncularımıza ve teknik ekibime güvenim sonsuzdur ve Akhisar maçını alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme