Haftanın kazananı Silivrispor oldu

TFF 3. Lig 3. Grupta 25.hafta müsabakalarında haftanın kazananı grup lideri Karaköprü Belediyespor karşısında 1-0 galip gelen Silivrispor oldu.

TFF 3. Lig 3. Grupta 25.hafta müsabakalarında haftanın kazananı grup lideri Karaköprü Belediyespor karşısında 1-0 galip gelen Silivrispor oldu.

Zorlu bir haftanın geride kaldığı 25.hafta maçlarında Silivrispor evinde ağırladığı lider Karaköprü Belediyespor maçını 90+5.dakikada Seymen Salih Adalı’nın kafa ile attığı golle 1-0 galip geldi. Silivrispor bu galibiyetle puanını 36 yaptı ve grupta altıncı sırada yer buldu. Karaköprü takımı ise 54 puanda kalarak grup liderliğini sürdürdü. Grupta ligin dibini ilgilendiren maçta Akhisar ve Sivas 4 Eylül takımları birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve maç 2-2 beraberlikle tamamlandı. Sivas 4 Eylül aldığı 1 puanla grupta 16 puanla sonuncu sırada yer bulurken Akhisar takımı ise 19 puanla grupta 13.sırada yer buldu. Gruptaki bir başka berabere biten maç ise Ağrı 1970 ve Fatsa Beledi takımları arasında oynandı ve maç 1-1 beraberlikle tamamlandı. Ağrı takımı bu beraberlikle 32 puanla grupta 9. sırada yer bulurken Fatsa takımı ise 33 puanla grupta 8. sırada yer buldu. Ligin düşme hattını yakından ilgilendiren bir başka maç ise Konyaspor v Bayburt arasında oynandı. Zorlu geçen maçta ev sahibi Konyaspor rakibi Bayburt karşısında farka gitti ve maçı 4-0 kazandı. Bu skorların ardından Bayburt İl Özel İdare takımı 18 puanda kaldı ve grupta 14.sıradaki yerini korudu. Konyaspor ise hayati bir üç puan alarak 20 puan oldu ve grupta 11.sıraya yükseldi. Play-Off hattını yakından ilgilendiren maçta Kuşadası takımı evinde Bornova takımını ağırladı. Vasat bir mücadeleye sahne olan maçta Kuşadası takımı evinde Bornova tıkımını 4-1 yendi ve Play-Off hattındaki yerini sağlamlaştırdı. Bu skorların ardından Kuşadası takımı 39 puanla grupta 4. sırada yer alınken Bornova takımı ise 40 puanla grupta 3. sırada yer buldu. Orta sıralar için mücadele eden iki takım olan Kütahyaspor ve Osmaniye arasında maçta ev sahibi Kütahya maçı 1-0 kazandı. Kütahya takımı aldığı üç puanla grupta 36 puanla 5. sırada yer bulurken rakibi Osmaniye takımı ise 29 puanla 10. sırada kendine yer buldu. Grupta haftanın son maçı ise Darıca Gençlerbirliği ve Tepecikspor arısında oynandı. Zorlu geçen maçta İstanbul temsilcisi Tepecik takımı rakibini 2-1 yendi. Bu skorla Tepecik takımı grupta 34 puanla Play-Off hattına iyice yaklaşırken Darıca takımı ise 19 puanda kalarak düşme potasında 12. sırada kendine yer buldu. 

MAÇLAR ÇARŞAMBA OYNANACAK
Hafta sonu oynanması gereken maçlar yerel seçimlerin kurbanı oldu. Bu nedenden dolayı tüm maçlar 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Buna göre maç takvimi ise şu şekilde oluştu. Bornova takımı Ağrı takımını evinde ağırlayacak ve maçın başlama saati ise 13.00 olarak belirlendi. Silivrispor, Osmaniye deplasmanına çıkıyor bu maçın başlama saati ise 15.00 olacak. Fatsa takımı evinde Akhisar takımını ağırlayacak maç saat 15.00’da başlayacak. Tepecikspor evinde Kuşadası takımını ağırlayacak maç saat 15.00’da başlıyor. Sivas 4 Eylül takımı evinde Kütahyaspor’u ağırlayacak ve maç saat 15.00’da başlayacak. Erbaaspor evinde Darıca Gençlerbirliği takımını ağırlayacak ve maç saat 15.00’da başlayacak. Haftanın son maçı ise lider Karaköprü takımı evinde Konyaspor’u ağırlayacak ve maç saat 15.00’da başlayacak. Haftayı BAY geçen takım ise Bayburt İl Özel İdare takımı olacak.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme