Gürpınar zirveyi salladı 3-2

Süper Amatör Küme 1.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta son haftaların flaş takımı Gürpınar kendi sahasında ve seyircisinin önünde lider Sultgangazi'yi 3-2 mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaştı.

Süper Amatör Küme 1.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta son haftaların flaş takımı Gürpınar kendi sahasında ve seyircisinin önünde lider Sultgangazi’yi 3-2 mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaştı.

Gürpınar Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip 9. dakikada tecrübeli golcüsü Serkan Sütlü ile 1-0 öne geçti. Tecrübeli oyuncu 11. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak ilk yarının skorunu belirledi. 2-0. İkinci yarıda konuk ekip 58. dakikada Yunus Şengül’ün golüyle farkı bire indirdi. 2-1. Gürpınar bu gole 84’te Emre Kasım Akar’la yanıt verince fark yeniden ikiye çıktı: 3-1. Maçta son sözü konuk ekip söyledi. Sultangazi 89. dakikada Yunus Şengül’le farkı yeniden bire indirmesine rağmen 3-2 yenilmekten kurtulamadı. Bu sonuçla Gürpınar 26 puana yükselirken lider Sultangazi de 32 puanda kaldı. Sultangazi aynı zamanda ligdeki ilk yenilgisini tattı. Ligin ilk yarısında oynanan maçta da beraberlikle sonuçlanmıştı.
 

Bakmadan Geçme