Gülsuyu uzatmada güldü 2-0

Süper Amatör Küme 5.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Gülsuyu, Paşabahçe'yi uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek zirve yarışında lider Galata ile başbaşa kaldı.

Süper Amatör Küme 5.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Gülsuyu, Paşabahçe’yi uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek zirve yarışında lider Galata ile başbaşa kaldı.

Gülsuyu Asım Kara Stadı’nda oynanan mücadele tam bir taktik savaşına sahne oldu. Gülsuyu için rakipleriyle arasını açma, Paşabahçe için de zirve ile puan farkını kapatma anlamına gelen 90  dakika izleyenlere de büyük bir futbol keyfi yaşattı. Maçın ilk yarısında iki takım da kontrollü bir oyun ortaya koyarak savunma güvenliğini ön planda tutarak oynadı. Takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle giderken ikinci yarıda da nefeslerin tutulduğu bir 45 dakika izledik. Paşabahçe kendisine beraberlik yetmediği için son bölümde daha çok risk alarak önde oynamaya ve kendi sahasında rakibine geniş alanlar vermeye başladı. Uzatmalarda denge Gülsuyu adına bozuldu. Kırmızı siyahlılar 90+2. Dakikada Sergen Arışan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Paşabahçe beraberlik için yüklenirken ikinci golü de kalesinde gören taraf oldu. Ev sahibi ekip 90+12. Dakikada Ramazan Bal’la bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. Kalan sürede başka gol olmayınca son düdükle birlikte 3 puan Gülsuyuspor’un oldu. Bu sonuçla arka arkaya 10. Galibiyetini alan Gülsuyu 30 puana yükselerek bir maç fazlası bulunan Paşabahçe’nin 7 puan üstüne çıkarken yine maç fazlası bulunan lider Galata’yla da arasındaki 1 puanlık farkı korumuş oldu. Paşabahçe ise 23 puanda kalarak ilk iki yarışında ağır bir darbe yedi.
Kaynak: Prestij
 

Bakmadan Geçme