Esenyurt Acar kayıplarda 4-0

İstanbul Amatör 1. Küme 10. Grupta hem zirve yarışını hem de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Reşitpaşa deplasmanda Esenyurt Acar'ı rahat bir oyunla 4-0 mağlup ederek zirve yolunda kritik virajı kayıpsız döndü.

İstanbul Amatör 1. Küme 10. Grupta hem zirve yarışını hem de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Reşitpaşa deplasmanda Esenyurt Acar’ı rahat bir oyunla 4-0 mağlup ederek zirve yolunda kritik virajı kayıpsız döndü.

Celaliye Kemal Karasu Stadı’nda oynanan maçta konuk ekip 14. dakikada Ozan Bozkurt’un golüyle deplasmnda 1-0 öne geçti. Hızını kesmeyen Sarıyer temsilcisi 21. dakikada Benan Topal’la bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. 37. dakikada Mert Can Burgan ilk yarının skorunu belirledi: 0-3. İkinci yarıya da etkili başlayan Reşitpaşa 58’de Kadir Can Çağlar’ın golüyle fişi çekti: 0-4. Kalan sürede başka gol olmayınca Reşitpaşa çekinerek geldiği deplasmandan rahat bir galibiyet alarak evine döndü. Bu sonuçla Reşitpaşa 23 puana yükselerek ikinci sıradaki yerini korurken Esenyurt Acar da 12 puanda kalarak düşme hattının içinde kaldı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme