Gökçe'den Üner'e teşekkür

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe transfer konusunda kendilerine destek veren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'e teşekkür etti.

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe transfer konusunda kendilerine destek veren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkür etti.

Gökçe “Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner’e yönetimim adına, Çatalcaspor camiası adına teşekkür ederim. Özellikle taşın altına elini koyan yöneticilerime ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki maçlarda üstün performans gösterecek futbolcu kardeşlerimize de başarılarla dolu bir ikinci yarı diliyorum. Allah mahcup etmesin. Her şey Çatalcaspor için.” dedi.

MESUT ÜNER’E ÖZEL ÖVGÜ
Çatalcaspor’un ligde kalması için Üner’in her türlü fedakarlığı yaptığını, taşına altına elini koyduğunu ifade eden Gökçe “Çatalca Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner Çatalcaspor’un alt sıralardan kurtulması ve layık olduğu yere gelmesi için her türlü fedakarlığı yapmıştır. Kendisine camia olarak ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler de inşallah onun yapmış olduğu fedakârlık ve desteği sezon sonunda takımı layık olduğu yere getirerek taçlandıracağız inşallah” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme