Çolakoğlu, Futbol dostluk ve kardeşliktir

Hafta içi oynanan Osmaniyespor maçı öncesinde Silivrispor kafilesini ağırlayan Osmaniye taraftarlar derneği Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu'na ismi yazılı forma hediye edildi.

Hafta içi oynanan Osmaniyespor maçı öncesinde Silivrispor kafilesini ağırlayan Osmaniye taraftarlar derneği Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu’na ismi yazılı forma hediye edildi.

Silivrispor kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, İkinci Başkan Selim Kasarcı ve Genel Kaptan Uğur babayiğit ile birlikte zorlu maç öncesinde Osmaniye Taraftarlar Derneğini ziyaret etti. Başkan Çolakoğlu’nun ziyareti sırasında kendisine isminin yazılı olduğu Osmaniyespor forması da hediye edildi. Dernek binasında yapılan uzun futbol sohbetinin ardından iftar programına geçildi. Konu hakkın8da bir bilgilendirmede bulunan Başkan Çolakoğlu; “Futbolun dostluk ve  kardeşlik olduğunu bizleri Osmaniye’de kendi evimizdeymiş gibi hissettiren Osmaniyespor sarı yeşil taraftarlar derneğine teşekkür ediyoruz. Osmaniyespor ve Silivrispor daima kardeş kulüp olarak kalacaktır. Futbol dostluk kardeşliktir” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme