Ergün, Konya maçına hazırlanıyoruz

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi içinde olan Silivrispor'da teknik patron Özgür Ergün yaptığı değerlendirmesinde 'Yediğimiz haksız kırmızı karta oyun dengedeydi' dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi içinde olan Silivrispor’da teknik patron Özgür Ergün yaptığı değerlendirmesinde; “Yediğimiz haksız kırmızı karta oyun dengedeydi” dedi.

Silivrispor teknik patronu Özgür Ergün hafta sonu oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Kütahya maçının ardından yaptığı değerlendirmede; “Kütahya maçında takım olarak iyi mücadele ettik. Doksan dakika boyunca sahaya istediklerimizi yansıttık. İlk yarı pozisyonlara girdik öne geçebilirdik. İkinci yarı oyun tamamen dengedeydi ta ki kırmızı karta kadar. Bana göre haksız bir kırmızı kartla oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumla birlikte rakibimiz üzerimizde biraz baskı oluşturdu. Sonuçta zorlu ve keyifli bir mücadele oldu ve maç berabere bitti. Oyuncularımı vermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum. 

PLAY-OFF HATTINI SAĞLAMLAŞTIRMAK İSTİYORUZ
Şimdi BAY haftasına girdik. Zorlu periyodun ardından oyuncularım az da olsa dinlenme imkanı buldular. BAY haftamızda tempoyu biraz düşürüp Konyaspor maçına kadar iyi çalışacağız. Konya maçını kazanarak Play-Off hattındaki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme