• Haberler
  • 3. Lig
  • Sakacıoğlu, Bu zor günlerden güçlenerek çıkacağız

Sakacıoğlu, Bu zor günlerden güçlenerek çıkacağız

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Sakacıoğlu, 'Zorlu günlerden geçiyoruz, Silivrispor çok zorlu günler görmüştür ve bunların hepsinden de güçlenerek çıkmıştır' dedi.

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Sakacıoğlu, “Zorlu günlerden geçiyoruz, Silivrispor çok zorlu günler görmüştür ve bunların hepsinden de güçlenerek çıkmıştır” dedi.

Son haftalarda bir türlü istediği sonuçlara imza atamayan Silivrispor’da Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Sakacıoğlu oldukça umutvar açıklamalara imza attı. Sakacıoğlu yaptığı değerlendirmesinde; “Bir takım sıkıntılarımız var, bunlar her kulübün yaşadığı sıkıntılardan ama Silivrispor çok güçlü bir camia ve bu camia da o sıkıntıları aşacaktır. Son haftalarda bir beraberlik serisine yakalandık. Oyuncuların performanslarında bir eksiklik görmüyorum sadece hakemler konusunda şansınız pek yaver gitmiyor. Atağa kalkıyoruz, atağımız kesiliyor, ceza sahası içinde düşürülüyoruz görmezden geliniyor. Hatta maçın 4.hakemi VAR olsaydı bu pozisyon penaltıdır diyebiliyor. İlginç günlerden geçiyoruz. Başta da belirttiğim gibi Silivrispor çok zorlu günler görmüştür ve bunların hepsinden de güçlenerek çıkmıştır” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme