• Haberler
  • 3. Lig
  • Çolakoğlu, Borcumuzu da öderiz 2. Lige de çıkarız

Çolakoğlu, Borcumuzu da öderiz 2. Lige de çıkarız

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu önceki akşam gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısının ardından gerçekleştirdiği canlı yayında ligde geçirilen ilk yarı ile birlikte ikinci yarının planlamasını açıkladı.

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu önceki akşam gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısının ardından gerçekleştirdiği canlı yayında ligde geçirilen ilk yarı ile birlikte ikinci yarının planlamasını açıkladı.

Silivrispor’da tek hedef TFF 2. Lig. Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu ilk yarının bitimi ile birlikte gerçekleştirdiği canlı yayınla taraftarların merak ettiği ne varsa hepsine açıklık getirdi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği canlı yayında Nuri Çolakoğlu; “18 Haziran’da tek adaylı Silivrispor kulüp başkanlığına adaylığımızı koymuştuk ve sizlerin de tercihi üyelerimizi tercihiyle bu güzel göreve laik görüldü. Kulüp başkanı olarak göreve başladık. Göreve başladığımızdan bu zamana kadar elimizden geldiğince siz kıymetli Silivrispor sevdalarım ile güzel işlere imza atmaya çalıştık. Biz 6.471.000 TL borçla yola başladık ve bu zamana kadar 1.438.000 TL’lik kısmını ödedik. Silivrispor’un borcu 5.000.0340 TL borcumuz kaldı. Yavaş yavaş eritiyoruz borcumuzu. 

SÜRDÜRÜLEBİLİR SİLİVRİSPOR HAYALİMİZ
Hayalimiz sürdürülebilir Silivrispor. Herkesin göreve talip olması 5 tane 6 tane başkan adayıyla göreve bu güzel göreve layık olması, adaylığını koyması güzel bir yarışma olması hayalimizdir. Ben 2 sene Akgün başkanının ikinci başkanıydım. Son kongreye 3 gün kala başkan adaylığımı koymak zorunda kaldım. Hiç aday çıkmamıştı ve biz de baktık olmuyor, Silivrispor’u sahipsiz bırakmayalım dedik ve bırakmadık. Bizim bir sevdamız var üçüncü yıl oldu yaşasın menfaatsiz Silivrispor sevdamız.

BORÇSUZ KULÜBÜ GÖTÜRÜYORUZ
3 sene önceki borç 8.000.000 değerinde erite erite 5 milyona kadar düşürdük. Biz son 2 sene hiç borç yapmadık. Profesyonel ligdeki ilk yılımızın ilk yarısında şimdiye kadar hiç borca sokmadık kulübü. Bildiğiniz üzere grubumuzda dördüncü sıradayız ve son 3 hafta gerçekten de şanssız maçlar geçirdik. Hakem arkadaşlarımız da bunda biraz payı var ama inşallah onlar da ikinci yarı kendilerine biraz çekidüzen verirler. 

TAKIM 2. LİGE ÇIKACAK
Play-Off şansımız devam ediyor elemelerin içindeyiz hedeflerimiz zaten lige başlarken yarışmacı bir takım olacağız yani gidebildiğimiz kadar gideceğiz. Gerçekten de çok kötü başladık lige ardından gelen yükselişle yüzümüz gülmeye başladı. Takımımıza inanıyoruz, hem genç takım tecrübeli ve oyuncularla bir öyle bir karma yaptık iyi de tuttu.  Ben inanıyorum ki Silivrispor ikinci lige çıkacak.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme