Çolakoğlu, Taraftarımızın desteği ile finali oynamak istiyoruz

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta içi deplasmanda oynanan ve 2-0 galip geldikleri Osmaniyespor maçının ardından yaptığı açıklamasında 'Play-Off oynamayı hak ettik ve camia olarak istiyoruz' dedi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta içi deplasmanda oynanan ve 2-0 galip geldikleri Osmaniyespor maçının ardından yaptığı açıklamasında; “Play-Off oynamayı hak ettik ve camia olarak istiyoruz” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor son oynadığı Osmaniyespor maçını genç oyuncuları Arda Yumurtacı ve Seymen Adalı’nın attığı gollerle 2-0 yendi. Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu maç sonrasında yaptığı açıklamasında; “Osmaniye deplasmanında takımım sahada aslanlar gibi mücadelesini verdi. Teknik heyetimizin tüm planlarını sahaya yansıtan oyuncularımız maçı 2-0 kazandı ve Play-Offların ne kadar istendiğini göstermiş oldular. Öncelikle tüm oyuncularımı ve teknik heyetimi kutluyorum bu başarı onların. 

TRİBÜN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR
Şimdi hafta sonu bir maçımız daha var kazanmamız gereken. Pazar günü kendi sahamızda Sivas 4 Eylül takımı ile oynayacağız. Rakibimiz oldukça yaralı ve bize yolumuzda yara verebilir. Taraftarımızın desteği ile bu maçı da kazanarak finali oynamak istiyoruz. Bunun için tribün desteğine ihtiyacımız var. Tüm sevenlerimizi Pazar günü stadımıza davet ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme