• Haberler
  • 3. Lig
  • Çolakoğlu, Seçimler bitti şimdi Silivrispor zamanı

Çolakoğlu, Seçimler bitti şimdi Silivrispor zamanı

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Silivrispor'da Başkan Çolakoğlu 'Seçim atmosferi bitti şimdi Silivrispor konuşma zamanı, yeni dönemde halkın desteğini alan Bora Balcıoğlu'na başarılar diliyorum' dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve yolunda emin adımlarla ilerleyen Silivrispor’da Başkan Çolakoğlu; “Seçim atmosferi bitti şimdi Silivrispor konuşma zamanı, yeni dönemde halkın desteğini alan Bora Balcıoğlu’na başarılar diliyorum” dedi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu yaptığı değerlendirmesinde; “Gayet seviyeli ve kimsenin birbirini kırmadığı bir seçim geçirdik. Görev süremiz dahilinde birlikte çalıştığımız Volkan Yılmaz’a kulübümüze maddi-manevi katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bizim ortak paydamızın Silivrispor olduğunu her kesime anlatmaya çalıştık. Sanırım bunda da başarılı olduk. Evet, seçimler nihayete erdi halkın desteğini alanlar mazbatalarını almaya başlıyor. Yine bu seçimlerde halkın desteğini alarak Silivri Belediye Başkanlığına seçilen Bora Balcıoğlu’na başarılar diliyorum. İnanıyorum ki sporun özellikle de futbolun içinden gelen bir isim olarak ilçemiz kulüplerine desteğini verecektir. Seçimlerin ardından ilçemizdeki tüm muhtarlara, meclis üyelerine yeni çalışma döneminde kolaylıklar diliyorum. Artık seçim bitti Silivrispor’un yanında olma vakti. Takımımızın Çarşamba ve Pazar günü iki önemli maçımız olacak ve bu maçlar bizim kaderimizi belirleyecek” dedi.
ENGİN AKIN

Bakmadan Geçme