Kızılkaya, Kalpler Osmaniye'de olacak

Yerel seçimler nedeni ile ertelenen ligle start alıyor ve Silivrispor Çarşamba günü Osmaniyespor ile deplasmanda oynayacak Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya, 'Kalpler takımla birlikte Osmaniye'de olacak' dedi.

Yerel seçimler nedeni ile ertelenen ligle start alıyor ve Silivrispor Çarşamba günü Osmaniyespor ile deplasmanda oynayacak Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya, “Kalpler takımla birlikte Osmaniye’de olacak” dedi.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Silivrispor Çarşamba günü saat 15.00’da oynayacağı maç için Osmaniye’de. Kulüp Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya yaptığı açıklamasında; “Takımımız bu zorlu maç için hazır. İnanıyorum ki hocalarımızın taktik planları ile en uzak deplasmanlarımızdan olan Osmaniye’den puanlarla döneceğiz. Takımımızın havası yerinde son aldığı Karaköprü galibiyeti ile bir hayli keyifler yerinde. Çarşamba oynayacağımız maçın hemen ardından aynı haftanın Pazar günü evimizde Sivas takımı ile oynayacağız. Aynı haftada iki önemli ve zorlu maçtan olacağımız puanlar bizim kaderimizi belirleyecektir” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme