Çerkezköy 1911 seriye devam 6-0

Süper Amatör Küme ekiplerinden Çerkezköy 1911 Fuat Cörüt yönetiminde fırtına gibi esmeye devam diyor. Cörüt geldikten sonra çıkışa geçen Tekirdağ temsilcisi son maçında da Şarköy'e gol yağdırarak rakiplerinin gözünü korkuttu 6-0.

Süper Amatör Küme ekiplerinden Çerkezköy 1911 Fuat Cörüt yönetiminde fırtına gibi esmeye devam diyor. Cörüt geldikten sonra çıkışa geçen Tekirdağ temsilcisi son maçında da Şarköy’e gol yağdırarak rakiplerinin gözünü korkuttu 6-0.

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olan 1911 Çerkezköyspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 17’inci dakikasında ulaştı. Gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Gürkan düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını 1-0 öne taşıyan isim oldu. Gelen golle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci golü de üç dakika sonra buldu. Hızlı gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Yunus Genç düzgün bir vuruş gerçekleştirerek ev sahibi ekibi karşılaşmada iki farklı üstünlüğe taşıdı. Tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor rakibine pozisyon vermedi. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında takımın golcü ismi Berk şık bir vuruş ile farkı da üçe çıkardı. 3-0. Üst üste gelen üç golle rahatlayan 1911 Çerkezköyspor karşısında konuk ekip Şarköyspor kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Karşılaşmanın 39’uncu dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Berk kendisinin ikinci takımının ise dördüncü golünü kaydetti: 4-0.  İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmanın ilk devresi ise 1911 Çerkezköyspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ilk devresini rahat skorla tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devrede oyunu rölantiye aldı. Rakibinin üstüne gol için geldiği dakikalarda 1911 Çerkezköyspor 61’inci dakikada Berk ile bir gol daha bularak farkı da beşe çıkardı: 5-0. Oyun disiplininden tamamen kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor 88’inci dakikada Mert Merih Işıktaş’ın golüyle karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı. 1911 Çerkezköyspor 10 haftalık seri yaparak Fuat CÖRÜT yönetiminde çıkışını sürdürdü. Bu galibiyetle puanını 33 yaparken, İlk iki için iddiasını korudu. Şarköyspor ise 17 puanda kaldı.

Bakmadan Geçme