Gökçe'den Muratbey'e kutlama

Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Hasan Gökçe Muratbeyspor'u şampiyonluğundan dolayı kutlayarak Süper Amatör yolunda Play Off'a kalan Oklalıspor'a da final maçında başarılar diledi.

Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Hasan Gökçe Muratbeyspor’u şampiyonluğundan dolayı kutlayarak Süper Amatör yolunda Play Off’a kalan Oklalıspor’a da final maçında başarılar diledi.

TFF İstanbul 1. Amatör Kümede şampiyonluğu garantileyen Muratbeyspor’a kutlamalar geliyor. Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe “Muratbeyspor’u tebrik ediyorum. İyi hazırlanmışlar. Final maçını kazanarak ilçemizi Süper Amatörde temsil etmeye hak kazanmışlardır. Oklalıspor’a da Süper Amatör yolunda başarılar diliyorum. Bizler de bugüne kadar kulüplerimizin başarılı olabilmesi için özellikle gerekli çalışmaları ve ortamları spor kulüplerimize hazırladık. Hazırlamaya da devam ediyoruz. Çatalca’mızda toprak sahalardan suni çim sahalara dönmesi için yıllardır gayret ediyoruz. İstanbul’da belki en fazla stadı olan ilçeyiz. O bakımdan bizim yaptığımız her şey ortadır” ifadesini kullandı.

HER KONUDA DESTEKLERİMİZ ORTADA
Amatör spor kulüplerinin önceliğinin gençleri öne çıkarmak olduğunu kaydeden Gökçe “Özellikle kulüplerimiz mahallelerini temsil etmeleri ve gençleri öne çıkarmaları açısından tamamen spor alanlarına dönmeliler. Farklı alanlara dönmeliler. Spor böyle güzelleşir. O bakımdan biz de hiçbir spor kulübünü ayırt etmedik, etmeyeceğiz de. Hepsine, her konuda gerek Spor Bakanlığı’ndan, nereden ne yapılıyorsa hep yanlarında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Kulüplerden istediğimiz Fair Play çerçevesinde güzel işlere imza atmalarıdır. Belediye Başkanımız Sayın Mesut Üner’le birlikte spordan gelmemizden dolayı da her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Her konuda da desteklerimiz ortada. Bazı ufak tefek aksaklıklar olabilir ama bunların da kendi içimizde çözüm odaklı olarak hep beraber yaparız. Ben şimdiden maçları devam eden takımlarımıza başarılar diliyorum. Daha güzel yarınlar için, gençleri sahalara çekmek için kulüplere, başkanlara, yönetimlere ve bizlere büyük iş düşmektedir. Bizler kulüplere gerek maddi gerek manevi her türlü desteği vermekteyiz. Bazen maçlar çakışabilir. Çakıştığı maçlarda da bazı kulüpler için aksaklık olabilir m öbür hafta da onu telafi ederiz. Bunları bir şekilde çözeriz. Buradan kimseye bir şey çıkmaz. Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok. Yapılanlar ortadadır” diye konuştu.

Bakmadan Geçme