Çatalcaspor'un kalesi sallandı 0-0

TFF 3. Lig 4. Grupta ligde kalma savaş veren Çatalcaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde mutlak 3 puan için çıktığı maçta Sultanbeyli Belediyespor'la 0-0 berabere kalarak adeta cepten yedi. Çatalcaspor Armağan Turhan yönetiminde bu sezon ilk kez kendi sahasında puan kaybıyla tanıştı.

TFF 3. Lig 4. Grupta ligde kalma savaş veren Çatalcaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde mutlak 3 puan için çıktığı maçta Sultanbeyli Belediyespor’la 0-0 berabere kalarak adeta cepten yedi. Çatalcaspor Armağan Turhan yönetiminde bu sezon ilk kez kendi sahasında puan kaybıyla tanıştı.

İzzettin Stadı’nda oynanan maçta ilk yarı vasat bir mücadeleye sahne oldu. Çatalcaspor 39. dakikada Bahri Can Avcı’nın ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla maçın kalan süresinde 10 kişi oynamak zorunda kaldı. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitmek zorunda kaldı. Maçın ikinci yarısı ile birlikte Çatalcaspor’u daha çok rakip yarı sahada izlemeye başladık. İkinci bölgede sıkıntı yaşayan ev sahibi ekip özellikle dönen toplara hakim olmakta ve sahipsiz topları kazanmakta zorlandı. Kaptan Murat Yılmaz’ın cezalı, sezonu kapatan İsmet Yazgan’ın tribünde olduğu maçta agresif bir görüntü çizemeyen Çatalcaspor için ikinci yarıda 10 kişi oynamanın zorluğu da buna eklenince rakibine istediği baskıyı kuramadı. Buna rağmen oyuncularının kişisel becerileriyle pozisyonlar da bulan ev sahibi ekip bu fırsatlarda da direklere takılınca bir türlü aradığı golü bulamadı. Sahaya 1 puan için çıkan, kontrataklarla da öne geçmek isteyen Sultanbeyli de ileri uçta organize olamayınca birkaç cılız atağı da kaleciyi zorlamadı. Maçın son bölümünde de gol sesi gelmeyince 90 dakika başladığı gibi 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

TURHAN DÖNEMİNDE İÇ SAHADA İLK PUAN KAYBI
Öte yandan Çatalcaspor bu sezon Armağan Turhan’la ilk kez kendi sahasında puan kaybı yaşadı. Turhan yönetiminde daha önce iç sahada çıktığı 3 maçı da kazanan sarı kırmızlılar Sultanbeyli ile 0-0 berabere kalarak 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

TURHAN YÖNETİMİNDE 10 PUAN
Bu arada Çatalcaspor Turhan yönetiminde çıktığı yedinci maçta 10 puan toplamış oldu. Maç başına 1.42 puan toplayan sarı kırmızılılar Sultanbeyli beraberliğiyle de bu sezon Turhan yönetiminde ilk kez iki maç üst üste kazanamadı. Çatalcaspor Turhan’la çıktığı 7 maçta 10 gol atıp 7 gol yedi.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme