Tepecikspor, sonunu getiremedi 1-3

TFF 3. Lig 3. Grupta Play-Off hesapları yapan Büyükçekmece Tepecikspor, 1-0 öne geçtiği maçta sonunu getiremeyerek Kuşadasıspor'a evinde 3-1 kaybetmekten kurtulamadı.

TFF 3. Lig 3. Grupta Play-Off hesapları yapan Büyükçekmece Tepecikspor, 1-0 öne geçtiği maçta sonunu getiremeyerek Kuşadasıspor’a evinde 3-1 kaybetmekten kurtulamadı.

Maça oldukça etkili ve istekli başlayan Büyükçekmece Tepecikspor, ilk 45 dakikada en az üç net gol pozisyonundan yararlanamadı. Son vuruşlarda etkili olamayan yeşil-beyazlılar, ilk yarıyı 0-0’lık beraberlikle kapadı. İkinci yarıya da iyi başlayan Büyükçekmece Tepecikspor, 50. dakikada Mert Ilıman’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından oyuna ortak olan rakip Kuşadasıspor, 61. dakikada Oğuzhan Erdoğan’ın golü ile beraberliği yakaladı 1-1. Bu golle moral bulan konuk Kuşadasıspor, 77. dakikada Malik Karaahmet’in golü ile 1-0 geriden geldiği maçta 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Karşılaşmanın skorunu belirleyen isim 90+4. Dakikada Oğuzhan Erdoğan oldu 3-1. Bu yenilgiyle Play-Off şansını zora sokan Büyükçekmece Tepecikspor, maç sonunda büyük üzüntü yaşadı.
 

Bakmadan Geçme