Çatalcaspor ezdi geçti 2-0

TFF 3. Lig 4. Grupta oynanan maçta düşme hattından uzaklaşmak isteyen Çatalcaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde Play Off mücadelesi veren Orduspor 1967'yi 2-0 mağlup ederek evinde üst üste üçüncü maçın da kazandı.

TFF 3. Lig 4. Grupta oynanan maçta düşme hattından uzaklaşmak isteyen Çatalcaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde Play Off mücadelesi veren Orduspor 1967’yi 2-0 mağlup ederek evinde üst üste üçüncü maçın da kazandı.

İzzettin Stadı’nda oynanan maçtan galibiyetle ayrılan sarı kırmızılılar Armağan Turan yönetiminde çıktığı 5 maçta üçüncü galibiyetine imza attı. Rakibi önünde 90 dakika atak bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip 2-0 kazandığı maçta sayısız fırsattan da yararlanamadı. Maç boyunca rakibini kalesinden uzak tutan Çatalcaspor 90 dakika boyunca hem savunmayı hem de hücumu yüzde yüz yaparak haklı bir galibiyete imza attı. Maça istekli ve arzulu başlayan Çatalcaspor ilk dakikalardan itibaren oyunu rakip sahaya yıktı. Özellikle ikinci bölgede rakibine topsuz oyunda büyük bir üstünlük kuran ev sahibi ekip kazandığı topları da hücuma etkili taşıyarak 90 dakika boyunca Orduspor 1967 kalesini tehdit altında tuttu. İlk yarıdaki iyi oyununu 45+4. dakikada Doğan Çamlı’nın attığı golle süsleyen sarı kırmızılılar soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren Çatalcaspor 63. dakikada Furkan Orak’ın attığı golle skoru 2-0 yaptı. Golden sonra üçüncü gol için geri çekilmeyen ev sahibi ekip skoru koruyup üstüne yatmak yerine üçüncü gol için son düdüğe kadar baskıya devam etti. Konuk takım son dakikaya kadar organize olmakta, topu ikinci bölgeden üçüncü bölgeye taşımakta zorlanırken maç boyunca kaleyi tutan tek şutunda da direkler gole izin vermedi. Maçın son düdüğüyle birlikte iç sahada üst üste üçüncü galibiyetine imza atan Çatalcaspor 3 puan sevincini taraftarlarıyla birlikte paylaştı. Bu sonuçla 34 puanda kalan Orduspor 1967 altıncı sırada kalırken 24 puana yükselen Çatalcaspor dokuzuncu sıraya yükseldi.

MURAT YILMAZ’DAN MÜTHİŞ PERFORMANS
Çatalcaspor’un orta sahadaki dinamosu kaptan Murat Yılmaz ilk düdükten son düdüğe kadar sahada ayak basmadık yer bırakmadı adeta. Savunma ile hücum arasında mekik dokuyan deneyimli ön libero yaptığı presle hem takımını savunma anlamında rahatlattı hem de takımı hücuma kaldıran isim olarak oyunun iki yönünde de mükemmel işlere imza attı. Murat Yılmaz’ın partneri İsmet Yazgan de etkili bir performans ortay koyunca Çatalcaspor 90 dakika boyunca oyunu domine etti.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme