Beylikdüzü fırtınadan çıktı 2-0

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta zirvenin yakın takipçisi Beylikdüzüspor kendi sahasında ve seyircisi önünde K.Çekmecespor'u 2-0 mağlup ederek sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta zirvenin yakın takipçisi Beylikdüzüspor kendi sahasında ve seyircisi önünde K.Çekmecespor’u 2-0 mağlup ederek sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Beylikdüzüspor’un tecrübeli file bekçisi Ali Karadeniz yaptığı kritik kurtarışlarla galibiyetin mimar olurken K.Çekmecespor yenilmesine rağmen son düdüğe kadar inanılmaz bir mücadele ortaya koydu. Her iki yarıda bulduğu gollerle sonuca giden Beylikdüzüspor sahadan 3 puanla ayrılırken maçın son dakikasında dizinden sakatlık geçiren Mertcan İhtiyar 3 puan sevincini kursaklarda bıraktı. Kavaklı Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maça ev sahibi ekip etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip sahaya yerleşerek hem oyunun hem de topun sahibi olan ev sahibi ekip buna rağmen üçüncü bölgede tam anlamıyla istediklerini yapamadı. İlk dakikalarda oyunu kendi sahasında kabul eden K.Çekmecespor savunma hattını geride kurarak kontrataklarla çıkmaya çalıştı. 11. Dakikada Mertcan İhtiyar’ın golüyle 1-0 öne geçen Beylikdüzüspor golden sonra daha kontrollü bir oyuna döndü. İlk yarının ortalarına doğru daha agresif oynayan, rakip kaleyi zorlayan bir K.Çekmecespor izlemeye başladık. Konuk takım gol girişimlerinden sonuç alamazken K.Çekmecespor ataklarında kalesinde devleşen Ali Karadeniz Beylikdüzüspor’u soyunma odasına 1-0 önde taşıyan isim oldu. Maçın ikinci yarısıyla birlikte tempo hiç düşmedi. İkinci yarıda da dirençli oyununa devam eden K.Çekmecspor rakibine zorluk çıkarırken Beylikdüzüspor 61. Dakikada kazandığı penaltı atışını Furkan Şimşek’le gole çevirerek 2-0 öne geçti. Bu golden sonra K.Çekmecsepor’un farkı bire indirmek için arka arkaya yakaladığı pozisyonları izledik. Beylikdüzüspor 2-0’ı bulmanın avantajıyla oyunu geride kabul ederek savunma ağırlıklı oynadı. K.Çekmecespor’un net fırsatlarında ilk yarıda olduğu ikinci yarıda da kalesinde devleşen bir Ali Karadeniz izledik. Konuk ekip golü bulmak için her yolu denemesine, fırsatları da yakalamasına rağmen Ali Karadeniz’i ve direkleri geçemedi. Maçın son düdüğüyle birlikte 3 puan Beylikdüzü’nün olurken K.Çekmecespor da yenildiği maçta belki de sezonun en iyi mücadelesini ortaya koyarak sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Bu sonuçla Beylikdüzüspor puanını 46’ye yükselterek Beykoz İshaklı ile arasındaki 4 puanlık farkın açılmasına izin vermedi. 37 puanda kalan K.Çekmecespor ise zirve yarışına tamamen havlu attı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

Bakmadan Geçme