Çantaspor'dan Volkan Yılmaz'a 100. Yıl forması

Silivri ilçesinin 2. Amatör Küme ekiplerinden Çantaköyspor'dan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a anlamlı ziyaret.

Silivri ilçesinin 2. Amatör Küme ekiplerinden Çantaköyspor’dan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a anlamlı ziyaret.

Sarı siyahlı yönetim Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yıldönümü nedeniyle 100. Yıl formasını Yılmaz’a takdim etti. Ziyaret sonrası açıklama Çantaköyspor kulübünün resmi sosyal medya hesabından geldi. Yapılan açıklamada Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür edilerek “Başkanımız Tayfun Özkök ve yönetim kurulu üyelerimiz, Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek Cumhuriyeti’mizin 100. Yılına özel formamızı kendilerine taktim etmişlerdir. Gerçekleştirilen görüşme neticesinde, Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz; yeni yönetimimize başarı temennisinde bulunmuş, kulübümüze sağlanacak destekler konusunda her zaman ve her daim desteklerini esirgemeyeceğini belirtmiştir. Köyümüzde stadyumun yenilenmesi, tekrar Çantaköy halkına kazandırılması için görüşme gerçekleştirilmiş, Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’dan sözünü yönetim olarak alınmıştır. Bu güzel gelişmelerin ardından, Sayın Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a ve Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Harun Akkan’a teşekkür ediyor ve verdikleri desteklerle kulübümüzü daha üst seviyelere taşıma yolundaki kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. Siz değerli taraftarlarımızın sevgisi ve destekleriyle birlikte, Çantaköyspor yönetimi olarak daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.” İfadesine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme