Çantaköyspor'da Özkök'e destek sürüyor

Geçtiğimiz ay içinde olağan genel kurulunu gerçekleştiren Çantaköyspor'da Kulüp Başkanlığını Devrim Uzun'dan devir alan Tayfun Özkök'e destekler artarak devam ediyor.

Geçtiğimiz ay içinde olağan genel kurulunu gerçekleştiren Çantaköyspor’da Kulüp Başkanlığını Devrim Uzun’dan devir alan Tayfun Özkök’e destekler artarak devam ediyor.

TFF İstanbul 2. Amatör Küme ekiplerinden ve Silivri’nin en köklü kulüplerinden olan Çantaköyspor’da Tayfun Özkök döneminde destekler artarak devam ediyor. Çanta Karadenizliler Dernek Başkanı Fatih Erboy yönetim kurulunda da bulunduğu Çantaköyspor için kesenin ağzını açan isimlerden oldu. Konu Hakkında bir bilgilendirmede bulunan Fatih Erboy; “Devrim Başkanla uzun yıllar birlikte hizmet verdik ve dönemde Tayfun Özkök ile yeniden kaldığımız yerden yol yürüyeceğiz. Tayfun Başkanımızın daima yanındayız ve alacağı kararların altına koşulsuz imzamızı atmaya hazır Çantaköyspor gönüllüleri var. Bizlerde bu gönüllülerdeniz. Tayfun Özkök başkanlığında Çanta’nın yükselişine ortak olmaktan mutluluk duyacağım. Çantaköy hak ettiği yere gelecek ve halkı ile bütünleşmiş bir kulüp olacaktır. Şampiyonluğun yakıştığı mahalledir Çanta ve bunu da hep birlikte yaşayacağız” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme