Kızılkaya, Silivrispor'a sponsor desteği şart

Silivrispor Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya yaptığı değerlendirmesinde takımının sponsorsuz yoluna devam ettiği ve en kısa zamanda sponsor desteği bulamadıkları durumda çok sıkıntılı günlere uyanacaklarını dile getirdi.

Silivrispor Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya yaptığı değerlendirmesinde takımının sponsorsuz yoluna devam ettiği ve en kısa zamanda sponsor desteği bulamadıkları durumda çok sıkıntılı günlere uyanacaklarını dile getirdi.

Basın Sözcüsü Cemil Kızılkaya yaptığı açıklamasında; “Bizim profesyonelleşmeye ihtiyacımız var. Her anlamda profesyonel davranmaya zorunluyuz. Gelişen futbol endüstrisinin gerisinde kalmamızı şart. Silivrispor, Silivri’nin en önemli markasıdır ama kaç hafta geçti üzerinden hala bir forma reklamı alamadık ve hiçbir kurumdan olumlu böyle bir anlaşma veya geri dönüşüm sağlayamadık. Bu bizim için çok büyük bir eksiklik, maçlarda oyuncularımızın giydiği formalarda ne göğüs reklamı ne sırt reklamı hiçbir şeyimiz yok. Rakiplerimizin hepsinin reklamları ile çıktıkları maçlarda ben inanın imrenerek ve ilçem adına üzülerek bakıyorum. Bölgemizdeki iş adamlarımız ile diyalog eksikliği olabilir. Bölgemizde ülke ekonomisine çok büyük katma değer sağlayan markalarımız ve firmalarımız var. 

SİLİVRİ ÇOK BÜYÜK BİR İLÇE
Birçoğu ile görüştük ama bir türlü bize reklam vermek istemediler. Gerek biz gerekse de Kulüp Başkanımız Nuri Çolakoğlu yakın istişareler yaptılar fabrika sahipleriyle ama bir türlü olmadı. Neden? Biz bunun acilen gerçekleşmesini istiyoruz. Haftalar geçiyor ve bu geçen her hafta ile birlikte bizim yükümüz de artıyor. Çok iyi takım kurduk, yaptığımız transferler ve topladığımız puanlar da bunu kanıtlıyor. Takımımız havaya girdi işte tam bu zamanda bizi düzlüğe çıkaracak bir sponsora ihtiyacımız var. Sahipsiz kalmayalım, sahipsiz kaldığımızı hissetmeyelim. Silivri çok büyük bir ilçe gelişen ve ülkemizin gelişen hızına ayak uydurabilen yapılan hizmetlerle bir çok belediyenin imrenerek baktığı kıskanılan bir ilçe. Böyle bir ilçenin profesyonel takımının yalnızlığı giderilmeli. 

HALKIMIZ NDESTEĞİ BİZİ AYAKTA TUTUYOR
Halkımız takımına sahip çıkıyor ve hiçbir maçını kaçırmıyor. İç sahamızda tribünlerimiz kadın ve çocuklarla doluyor. Küfrün en aza indiği maçları oynuyoruz. Yönetim olarak yaptığı destek kampanyalarında halkımız elini taşın altına koyup desteği veriyor. Forma diyoruz alıyorlar, köftenizi bizden yiyen diyoruz yapıyorlar. Her konuda ilçesini seven halk desteğini veriyor ama büyük işletmelerimiz tarafından sahiplenilmemek üzmektedir bizleri” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme