Önce karacaahmet sonra Esnaf 1-1

Süper Amatör Küme 4.Grupta oynanan ve zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Yeşilova Esnaf sahasında konuk ettiği Aygen Karacaahmet'le yenişemedi: 1-1.

Süper Amatör Küme 4.Grupta oynanan ve zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Yeşilova Esnaf sahasında konuk ettiği Aygen Karacaahmet’le yenişemedi: 1-1.

K.Çekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maçta 90 dakika boyunca tempo hiç düşmedi. İki takım da pozitif bir oyun ortaya koyarken mücadelede ilk gol konuk ekipten geldi. Üsküdar temsilcisi 23. dakikada Ali Koçak’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip bu gole 45+2. dakikada Muhammed Emre Gürsoy’la yanıt verince ilk yarının skoru ortaya çıktı. İkinci yarıda her iki takım da galibiyet için istekli ve arzulu bir oyun ortaya koyarken 90 dakika ilk yarıda karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonuçla iki takım da lider İstanbul Gümüşhane’nin kaybettiği haftada zirveye 1’er puan daha yaklaşmış oldu. Bu sonuçla Yeşilova Esnaf puanını 21’e çıkararak ikinci sıradaki yerini korurken Aygen Karacaahmet de 18 puana yükselerek dördüncü sıradaki yerini muhafaza etti. Maçın bitimi ile birlikte iki takım futbolcuları, teknik heyetleri ve yöneticileri arasında yaşanan dostluk görüntüleri futbol sahalarına örnek oldu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme