Akalanspor'un saha özlemi bitiyor

Çatalca'nın güzide kulüplerinden Akalanspor'un nizami futbol sahası için ilk kazmalar vuruldu.

Çatalca’nın güzide kulüplerinden Akalanspor’un nizami futbol sahası için ilk kazmalar vuruldu.

Çatalca Belediyesi’nin köyün çıkışında bulunan halı sahanın çevresini de içine alarak nizami bir futbol sahası için düğmeye bastığı kaydedildi. Uzun yıllardan beri saha özlemi çeken Akalanspor nihayet amacına kavuşuyor.  Çatalca Belediyesi’nin yapımı için ilk kazmalarını vurduğu stadyum için Akalan Mahallesi’nde de büyük bir heyecan hakim.

MUHTAR VE AKALAN YÖNETİMİNDEN ÇIKARMA
Akalan Mahalle Muhtarı Abdül Yörük ile Akalanspor Kulüp Başkanı Kadir Gürbüz ve 2.Başkan Dursun Ali İp stadın yapılacağı alanı gezerek durum değerlendirmesi yaptı.

YÖRÜK: MESUT ÜNER VE EKİBİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM
Statla ilgili bir basın açıklaması yapan Yörük, Gürbüz ve İp Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e spora ve sporcuya verdiği destek için teşekkür etti. Konuyla ilgili ilk açıklama Akalan Mahalle Muhtarı Abdül Yörük’ten geldi. Yörük, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e saha konusunda verdiği destek için teşekkür etti. Yörük “Akalan’ın özlemi bitiyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve ekibi başta olmak üzere bu yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe’ye, Akalanspor Kulüp Başkanı Kadir Gürbüz’e, Akalanspor 2. Başkanı Dursun Ali İp’e, Akalanspor Sportif Direktörü Mümin Ersin Sarı’ya, köyümüzün değeri Mithat Yaç’a destekleri için çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

GÜRBÜZ: MESUT BAŞKANIMIZIN SAYESİNDE SAHAMIZA KAVUŞUYORUZ
Akalanspor Kulüp Başkanı Kadir Gürbüz de bir açıklamada bulunarak Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e teşekkür etti. Gürbüz “Mesut Üner’den Allah razı olsun Akalan Köyümüze stat yapımından dolayı. Akalanspor bundan sonra maçlarını kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacak. Mesut Başkanımızın sayesinde sahamıza kavuşuyoruz.” Şeklinde konuştu.  

İP: MESUT ÜNER’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Akalanspor 2.Başkan Dursun Ali İp de bir açıklamada bulunarak Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. İp “Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e Akalan’a saha kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Bizler de Akalanspor yönetimi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bölgemize en çok topçu yetiştiren takım Akalanspor’dur. İnşallah sahamızın tamamlanmasıyla birlikte hem Akalan’a hem Çatalcaspor’a hem de Türk futboluna yeni isimler kazandırmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu konuda her zaman yanımızda olan ve gençlere destek veren Mümin Ersin Sarı ve Mithat Yaç Hocalarımıza da teşekkürü borç biliyorum” dedi.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme