• Haberler
  • Genel
  • Naroğlu, Hedefimizi yakalamış olmanın gururu var

Naroğlu, Hedefimizi yakalamış olmanın gururu var

Çatalca Belediyespor Kulüp Başkanı Lokman Naroğlu'ndan samimi açıklamalar. Naroğlu Çatalca Belediyespor olarak Çatalca'da 5 Bin gence spor yaptırdıklarını belirterek 15 branşta Bin 60 lisanslı sporcuya hizmet verdiklerini söyledi.

Çatalca Belediyespor Kulüp Başkanı Lokman Naroğlu’ndan samimi açıklamalar. Naroğlu Çatalca Belediyespor olarak Çatalca’da 5 Bin gence spor yaptırdıklarını belirterek 15 branşta Bin 60 lisanslı sporcuya hizmet verdiklerini söyledi.

Sorularımıza içtenlikle yanıt veren Naroğlu 4 buçuk yıllık görev sürelerinin 2 yılı pandemi olmasına rağmen gençlere hem eğitim hem de sosyal aktivite konusunda belediyenin bütün imkanlarını kullandıklarını, bunda da belediye başkanı Mesut Üner’in sporun içinden gelmesinin büyük etkisi olduğunu kaydetti. Naroğlu açıklamasında; “Belediyespor’u kurma amacımız Çatalca Belediye bünyesinde oluşturduğumuz spor akademisindeki öğrencilerin yetenekli olanlarını yarışmacı duruma getirmekti. Yaklaşık 5 Bin Çatalcalı gencimize spor yaptırıyoruz. Bunların içinde 15 branşta Bin 60 tane lisanslı sporcumuz var Çatalca’da. 4 buçuk yılımızın 2 yılı pandemi olmasına rağmen 15 branşta bu kadar lisanslı sporcuya ulaşmak hedefimize ulaştığımız anlamına geliyor. Çatalca Belediyesi olarak 7 ile 20 yaş arasında spor yapmayan genç kalmasın sloganı ve hedefiyle yola çıktık. Bu hedefimizi yakalamış olmanın gururu var. Ayrıca yetenekli olan çocuklarımızı da 15 branşta tüm müsabakalara katılımlarını sağlıyoruz.

“SPOR KONUSUNDA BELEDİYENİN TÜM İMKANLARINI KULLANIYORUZ”
Belediye başkanımız sporun içinden gelen, sporcu ve antrenörlük geçmişi olan başkan. 2019 yılında vaatlerimiz içinde eğitim, gençlik ve spor vardı zaten. Çatalca biraz dışarıda kalan bir ilçe. Gençlerimize hem eğitim konusunda hem sosyal aktivite konusunda hem de spor konusunda belediyenin tüm imkanlarını kullanıyoruz. Bunda belediye başkanımızın gençlere, özellikle spora önem vermesinin büyük etkisi var. Belediyespor olarak A takım seviyesinde sadece vizyon projemiz olan kadın futbolu var. Bunun dışında A takım seviyesinde hiçbir takımımız yok. Tüm branşlarda altyapının tüm kategorilerinde katılıyoruz. Amacımız futbolcu, basketbolcu, hentbolcu, güreşçi yetiştirmekten çok gençliğimizin spor yapmasına imkan ve olanak sağlamak. Bunu yaparken doğal olarak yetenekli olanlar zaten ortaya çıkıyor. Bu ortaya çıkanlar da hem Çatalca’mızı ulusal çapta hem de ülkemizi uluslararası çapta temsil eder noktaya geldi.
Haber ve röportaj: İskender KORDU
 

Bakmadan Geçme