Yüksel, Velimeşe küçümsenecek bir takım değil

Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor tesislerinde Ergene Velimeşespor genel kurulu yapıldı. Genel kurulun dilek ve temenniler kısmında söz alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 'Ergene Velimeşespor küçümsenecek bir takım değildir ' dedi.

Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor tesislerinde Ergene Velimeşespor genel kurulu yapıldı. Genel kurulun dilek ve temenniler kısmında söz alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Velimeşespor küçümsenecek bir takım değildir “ dedi.

Tekirdağ’ı profesyonel liglerde temsil eden tek takım olan Ergene Velimeşespor’un genel kurulu yapıldı. Genel kurulun dilek ve temenniler bölümünde söz alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de genel kurulda yaptığı konuşmada Ergene Velimeşespor’un küçümsenmeyecek bir takım oluğunu ifade ederek, “Ergene Velimeşespor küçümsenecek bir takım değil, bugün Türkiye’nin her tarafında ismi olan bir takım bu noktaya kolay gelmedik. Hakikaten büyük emek var. Geçmiş dönemde görev alan başkanlarımıza arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Bugünlere gelmek hiç kolay değil hayal edemeyeceğimiz bir noktaya gelindi.  Çok şansız bir dönem geçirdik maliyetler çok arttı, hastalık ve diğer nedenler bizler de hastalık geçirdik takımdan ayrı düştük birebir takip edemedik ama tabii kolay değildi” dedi.

“TEKİRDAĞ’I TÜRKİYE’DE BİZLER TEMSİL EDİYORUZ”

Tekirdağ’ı spor kulübü olarak Türkiye’de bizler temsil ediyoruz. Ergene Velimeşespor temsil ediyor diyen Başkan Yüksel, “Ergene Velimeşespor’un her zaman marka olduğunu üzerine basa basa söylüyorum ama bürokrasiden biz hiç destek görmedik.  Çok net söylüyorum. Geçen hafta Sivas maçı vardı Sivas başsavcısı İstanbul’a maça geliyor. Gittiğimiz şehirlerde Valiler, Kaymakamlar takımın başında ilin, ilçelerin ileri gelenleri takımın başında ama biliyorsunuz biz bunlardan mahrum kaldık. Bir takım şehrin her şeyidir aslında. Kolay değil bu, Türkiye’nin her yerinde şehri sen temsil ediyorsun. İnşallah bütün zorluklara rağmen bu sene güzel bir sezon geçireceğiz. Tekrar tüm seyircilerimize eski yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Rahmete kalan yöneticilerimize, futbolcu abilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İsmini veremediğimiz spor büyüklerimiz de var onların isimlerini de tesislerimizde yaşatmak istiyoruz yönetim kurulu kararıyla onların isimlerini diğer salonlarımızda yaşatalım diğer spor alanlarımızda yaşatalım. Seyircisinden malzemecisine kadar tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“SANAYİCİ BURADAN KAZANIYOR MEMLEKETİNE YATIRIYOR”

Birlik beraberliğimizin devam etmesini arzu ediyorum diyen Başkan Yüksel, “Biz de o kadar sanayi var ama sanayici bu işe çok soğuk bakıyor parayı buradan kazanıyor ama kendi memleketlerine yatırım yapıyorlar inşallah gönül ister ki böyle bir takıma sahip çıkılmasını bekliyoruz inşallah sahip çıkarlar bizlerde tabii ki bu konuda mücadele edeceğiz” dedi.

“BU İŞİN SİYASETİ YOK”

Başkan Yüksel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu işin siyasi boyutu hiçbir zaman yok tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar söylüyorum o yüzden görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum futbol takımına şöyle bir önerim var bu dönem gençleri görmek adına daha önce belediye başkanlığı kupası yapılmıştı gençleri görmek adına belediye başkanlığı kupası düzenlenmesini arkadaşlarımdan rica ediyorum öneriyorum bu takım bu sene düştüyse çıkmasını da bilir ne gerekiyorsa yapacağız.”

“BAŞARIDA HERKES KAHRAMAN OLUR BAŞARISIZLIKTA BÜTÜN SUÇ BİZİM”

Konuşmasının bir bölümünde takımın teknik direktörü Özgür Sağlam’a da teşekkür eden Başkan Yüksel, “Özgür hocam da burada ona da ayrıca teşekkür ediyorum başarı varken herkes kahraman olur başarısızlık da bütün suç bizimdir bu sene rakamlar çok arttı maliyetler ikiye üçe katladı 15 – 20 bin TL’ye deplasmana giderken 40 bin, 50 bin, 70 bin liralık deplasman süreçleri yaşadık. Hele ki geçen dönem sadece 400 bin TL test parası ödedik. Bunlar devletten almamız gereken yardımlardı ancak bunlardan mahrum kaldık.

Bölgenin siyasilerini gittiğimiz yerlerde görüyoruz bölgelerine çok büyük tesisler kazandırmışlar diyen Başkan Yüksel, “İnşallah bize de gelecek dönemde ilimizde bunları görmek kısmet olur. Tekrar kongreye katılan herkese teşekkür ediyorum.  Eksiklerimiz var mıdır vardır. Kolay mı değil. Bütün arkadaşlarımız fedakârlık gösterdiler antrenörlerimiz malzemecimiz herkes fedakârlık gösterdi. Kulüp başkanına kadar herkes emek verdi. Talihsiz bir gruba düştük güçlü rakiplerimiz vardı. Bürokrasimiz yoktu seyirci baskısı çok önemli inşallah bu sene iyi bir takım yaparak iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme