• Haberler
  • 3. Lig
  • Yılmaz, Takdir ettiğim bir Silivrispor yönetimi var

Yılmaz, Takdir ettiğim bir Silivrispor yönetimi var

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz önceki gün ilçe gazetecileriyle bir araya geldiği toplantıda kendisine sorulan Silivrispor ile ilgili sorulara net cevap verdi ve 'Silivrispor'da benim takdir ettiğim ve beğenerek takip ettiğim bir yönetim kurulu var' dedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz önceki gün ilçe gazetecileriyle bir araya geldiği toplantıda kendisine sorulan Silivrispor ile ilgili sorulara net cevap verdi ve “Silivrispor’da benim takdir ettiğim ve beğenerek takip ettiğim bir yönetim kurulu var” dedi.

10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeni ile bir araya geldiği ilçe gazetecileri ile uzun bir sohbet eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kendisine sorulan sorulara cevap verdi. Yılmaz, Silivrispor ile ilgili destek vermediği ile ilgili soruya verdiği cevapta; “Silivrispor’da benim takdir ettiğim ve beğenerek takip ettiğim bir yönetim kurulu var. Silivri’de yaşayan herkesesin bu arkadaşlara sahip çıkması lazım. Sahip çıkması derken maddi manevi destek vermesini kastediyorum. 

SİLİVRİSPOR’U KİMSENİN ARKA BAHÇESİ YAPMADILAR
Ben de onlara gereken desteği veriyorum, kulübe ve yönetim kuruluna. Silivrispor’a destek vermediğim konusundaki maksatlı bir algı yapılmak isteniyorsa bunu Silivrispor kulüp başkanı ve yöneticileri destek verip vermediğimi sorabilirsiniz. Verdiğimiz destekleri burada şunu yaptık bunu yaptık diye anlatmaya gerek yok. Lakin Silivrispor, Silivri’ye yakışan, Silivri’nin özlediği bir yönetim kuruluyla yönetiliyor. Siyasetin içerisine sokulmadığı her siyasi görüşten yöneticinin olduğu, belediye başkanının arka bahçesi haline gelmediği, getirilmediği, belediye başkanının yönetime, hocaya takıma karışmadığı bir yönetim anlayışıyla devam ediyor. Bundan dolayı Silivrispor’a destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
ENGİN AKIN
 

Bakmadan Geçme