Yıldırım'dan Hamzaoğlu'na yakın markaj

Hafta sonu oynanan ve talihsiz bir şekilde Silivrispor'un yenildiği Akhisar Belediyespor maçı öncesinde Cengiz Yıldırım ile Hamza Hamzaoğlu bir araya gelerek protokolde sohbet ettiler.

Hafta sonu oynanan ve talihsiz bir şekilde Silivrispor’un yenildiği Akhisar Belediyespor maçı öncesinde Cengiz Yıldırım ile Hamza Hamzaoğlu bir araya gelerek protokolde sohbet ettiler.

Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu Akhisar Belediyespor’un teknik işlerini devralmasının ardından geldiği Silivri’de sıcak karşılandı. Silivri’de ikamet eden tecrübeli teknik adam yakın dostu Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yıldırım ile sıcak bir sohbete daldı. Yıldırım yaptığı açıklamasında; “Hamza hocamla Silivrispor’un durumunu konuştuk. Kendisi ile spora dair değerlendirmeler yaptık. Okan Buruk hocanın abisi Fuat Buruk da bizlere eşlik etti. Gündem her kademede spor ve futbolcu kendisinin Akhisar‘daki geçmişinden de bahsetmemek olmazdı.  Akhisarspor’da olup Silivri’de olmayan tesis ve spor kompleksi eksiğini tekrardan konuştuk bilgili ve kariyerli değerli bir hoca fikirlerinden istifade ettik. Kendisinin Silivri’ye Silivrispor’a dair ileriye dönük güzel düşünceleri mevcut birlikte hayata geçirebileceğimiz projeler üzerine de biraz konuştuk. Bakalım zaman neyi gösterecek nasıl olacak herkes için hayırlısı inşallah” dedi.
ENGİNAKIN
 

Bakmadan Geçme